بررسی رابطه بین استفاده از شبکه اجتماعی مجازی در آموزش با انگیزش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اصفهان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: PAEP01_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1385
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی قاسمی ولاشانی

دانش آموخته کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه اصفهان

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین استفاده از شبکه هاي اجتماعی مجازي در آموزش با انگیزش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر اصفهان بود . پژوهش حاضر از حیث هدف کاربردي و از نظر جمع آوري داده ها توصیفی پیمایشی می باشد. و نمونه پژوهش حاضر شامل 150 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه شهر اصفهان بود که به صورت نمونه در دسترس انتخاب شدند. در پژوهش حاضر از پرسشنامه انگیزش پینتریچ و دیگروت((1994 و پرسشنامه محقق ساخته شبکه هاي اجتماعی در آموزش استفاده شده است. و تجزیه و تحلیل داده ها نیز با نرم افزار اس پی اس اس انجام شد. یافته ها: -1 بین انگیزش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ارتباط مثبت و معناداري وجود دارد.- 2 بین سهولت دسترسی به شبکه هاي اجتماعی در آموزش و انگیزش تحصیلی دانش آموزان رابطه مثبت و معناداري وجود دارد . -3 بین مولفه امکانات آموزشی شبکه اجتماعی در آموزش و انگیزش تحصیلی دانش آموزان رابطه مثبت و معناداري وجود دارد. -4 بین مولفه کیفیت یادگیري در شبکه هاي اجتماعی و انگیزش تحصیلی ارتباط مثبت و معناداري وجود ندارد. -5 بین مولفه انگیزشی در شبکه هاي اجتماعی و انگیزش تحصیلی ارتباط مثبت و معناداري وجود ندارد . -6 بین مولفه سهولت دسترسی به شبکه اجتماعی در آموزش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تفاوت معناداري وجود ندارد. -7 بین مولفه امکانات آموزشی در شبکه هاي اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تفاوت معناداري وجود ندارد. -8 بین مولفه کیفیت یادگیري در شبکه هاي اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تفاوت معناداري وجود ندارد. -9 بین مولفه انکیزشی در شبکه هاي اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رابطه و تفاوت معناداري وجود ندارد.

کلیدواژه ها

شبکه اجتماعی مجازی، آموزش، انگیزش، پیشرفت تحصیلی، دانش آموزان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.