چالشها و راهکارهای تقویت روند هویت یابی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: PAEP01_305
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 742
نویسندگان
دکتری فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی
کارشناس ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
چکیده
هدف اصلی پژوهشگر این است که به بررسی تحلیل روند شکل گیري هویت یابی حرفه اي و آسیب هاي هویتی در دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی بندرعباس بپردازد. روش جمع آوري داده ها در این پژوهش، مصاحبه ي عمیق و روش تجزیه و تحلیل داده ها، روش تحلیل استقرایی و قیاسی است. نتایج نشان میدهد، از بین هشت مؤلفه ي اصلی، شش مؤلفه ي اقتدار، وحدت، تجربه، ارتباط، ارزشمندي و آگاهی درمورد زمینه هاي هویتی فرهنگی- اجتماعی و زمینه ي خاص علمی-تخصصی کارورزي حاصل آمده اند و دو مؤلفه ي نشانمندي و ثبات، محقق نشده اند. درخصوص سایر زمینه هاي هویت یابی، عدم تحقق مؤلفه ها را شاهد هستیم. در مورد زمینه ي فرهنگی-اجتماعی و زمینه ي خاص علمی-تخصصی کارورزي، فرایندهاي سه گانه ي خروج از بیت عینی، اعلام حضور و استقرار هویتی تاحدودي پیموده شده اند اما درمورد سایر زمینه ها، فرایندهاي هویتی طی نشده اند. لازم است از دروس نظري و عمومی که به اتفاق، مورد نقد تمام مصاحبه شدگان بود، کاسته شده و بر دروس و موقعیتهاي آموزشی عملی و کاربردي نظیر کارورزي تاکید بیشتر شود.کلیدواژه ها
هویت، هویت حرفه ای، تعلیم و تربیت، فرایند هویت یابی، مؤلفه های هویتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.