راهکارهای ایجاد انگیزه و جذب مخاطب در طراحی برنامه یادگیری الکترونیکی املا فارسی مقطع دبستان

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: ICELEARNING05_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فروزان ضرابیان

دانشگاه پیام نور

محمدعرفان زرگر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

چکیده

این تحقیق با هدف راهکارهای ایجاد انگیزه و جذب مخاطب در برنامه آموزش الکترونیکی املا فارسی ویژه دانش اموزان مقطع سوم تا پنجم دبیرستان انجام پذیرفته است روش تحقیق مورد استفاده دراین پژوهش کیفی است گرداوری اطلاعات با استفاده از ابزار مصاحبه و پرسشنامه بودها ست جامعه اماری در پژوهش حاضر متشکل از 17 نفر متخصص در زمینه طراحی نرم افزار آموزشی املا زبان و ادبیات فارسی، متخصصین طراحی آموزشی می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری ملاک محور حجم نمونه انتخابی برابر 16 نفر می باشد دراین پژوهش یافته هایی به شرح زیر بدست امد. در طراحی صفحه، استفاده از رنگهای شاد و روشن استفاده از انیمیشن های بزرگ و سخنگو استفاده از فونتهای کتاب و کودک، استفاده از رنگهای متناسب با متون از جمله استفاده از رنگ صورتی، ابی روشن، سبز برای متون شعری از اهمیت زیادی برخوردار می باشد استفاده از روشهای املا گروهی نظارتی ، مشارکتی و غلط گیری تستی در قالب بازی آموزشی، پازل، ماز و امکان ساخت محتوا و گفتن املا توسط خوددانش اموزان پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه ها

انگیزه، طراحی برنامه یادگیری الکترونیکی، املا فارسی، مقطع دبستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.