تامین مالی از طریق اوراق قرضه سبز برای فناوری های پالایش در مهندسی محیط زیست
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش فناوری های پالایش در محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ERTC01_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2757
نویسندگان
چکیده
امروزه محط زیست انسانها همواره در معرض الودگی ها و پیامدهای خارجی منفی ناشی از فعالیت های اقتصادی بشر می باشد بطوریکه هزینه اجتماعی این پیامدها از طریق مکانیسم بازار و نظام عرضه و تقاضا قابل قیمت گذاری نمی باشد به همین دولتها و سازمان های طرفدارمحیط زیست جهت کنترل این پیامدها از سیاستهای مالیات و عوارض و ابزارهای فنی و تکنولوژیکی و قانونی استفاده می نمایند. با وجود این مکانیسم های کنترلی انحراف از سطح مطلوب این پیامدها همیشه وجود داشته و دامنه وسیع هزینه اجتماعی همواره وجود دارد ضمن اینکه ابزارها ی کنترل ممکن است چندان از کارایی برخوردار نباشند این مقاله سعی می کند ضمن معرفی ابعاد این پیامدها مکانیسمی پیشنهاد کند که منجر به تصحیح عملکرد این کنترلها از مسیر بازار اوراق قرضه گردد. برای دستیابی به این هدف به منظور تامین مالی فناوریهای پالایش محیط زیست این مقاله اوراق قرضه سبز را جهت شرکت ها و فعالیت های مربوط به این بخش را پیشنهاد می کند. لذا نتایج تحلیلی می تواند از طریق بازارهای اتی امکان خرید و فروش اوراق قرضه سبز را برای فعالان حوزه های مختلف که در پالایش زیست محیطی نقش دارند را فراهم کرد و به جای اینکه اوراق قرضه یا مشارکت در صنایع الوده کننده که هزینه اجتماعی ایجاد می کرد مجوز انتشار از مقامات قانونی اخذ می کند این امر در صنایع سبز و مبتنی بر توسعه پایدار صورت می گیردکلیدواژه ها
قیمت گذاری، پیامدخارجی، اوراق قرضه سبز، بازارهای اتیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.