ارزیابی مقاومت فشاری بتن با افزودن پودر سنگ در بتن با استفاده از نتایج آزمایشگاهی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و شهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCIVILI01_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 615
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مختاری

گروه مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی پارس رضوی، گناباد، ایران

محسن عباسی پرونجانی

دانشجو کارشناسی ارشد، گروه مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی پارس رضوی، گناباد، ایران

چکیده

در سالهای گذشته بواسطه توسعه اقتصادی مصرف بالای سنگ در نمای ساختمانها و ادارات مقدار زیادی لاشه سنگ برجا مانده است. پودرسنگ دارای چسبندگی بسیار زیادی با سیمان بوده و باعث افزایش مقاومت بتن میگردد. با توجه به تنوع اقلیمی و عدم استفاده از بتن با مقاومت و پایداری در شرایط مختلف آب و هوایی و همچنین ضعف هایی که در مراحل مختلف ساخت و اجرای بتن پیشساخته وجود دارد، از عمده ترین دلایل کاهش عمر مفید این نوع بتن در کشور ایران به شمار میروند. به طور کلی تولید بتن پیش ساخته به هر روشی، به عوامل مختلفی از جمله دانه بندی مصالح، نسبت های اختلاط بتن، مقدار و مدت زمان اعمال فشار بستگی دارد . در این تحقیق تأثیر استفاده از پودرسنگ بر مقاومت فشاری بتن، به عنوان عامل مهمی در مقاومت بتن در برابر سایش و نیز آب بندی بتن، بررسی میگردد. آزمایشات به علت دردسترس نبودن ماشین آلات و ابزارهای مورد نیاز روش نوین فشاریتر به روش دستی صورت گرفته است. برای این منظور چندین طرح اختلاط شامل یک طرح بدون استفاده از پودرسنگ و چهار طرح با استفاده از 60، 40 ، 20 و 10 درصد پودرسنگ به نسبت ماسه رد شده از الک شماره 50 درنظر گرفته شد. برای هر طرح ده نمونه تولید گردید. نتایج نشان میدهند که برای دانه بندی و نسبت های اختلاط در نظر گرفته شده در این تحقیق، جایگزین نمودن پودرسنگ به جای درصدی از ماسه مصرفی، که موجب افزایش مقاومت فشاری در سنین 7، 28 و 90 روزه مقاومت بتن میگردد. با توجه به نتایج به دست آمده جایگزینی پودر سنگ در ترکیب طرح اختلاط بتن باعث افزایش مقاومت فشاری در سنین 7، 28 و 90 روزه بوده و دارا بودن 60 درصد پودر سنگ دارای مقاومت فشاری بیشتری نسبت به بقیه طرحها میباشد.

کلیدواژه ها

پودر سنگ، مقاومت فشاری، بتن پیش ساخته، مقاومت سایش بتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.