برسی و مطالعه عملکرد راکتور زیستی غشایی و سیستم لجن فعال متعارف در پاکسازی فاضلاب مصنوعی نشاسته
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش فناوری های پالایش در محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ERTC01_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1511
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی گرایش محیط زیست
چکیده
دراین مطالعه کارایی سیستمهای لجن فعال متعارف و راکتور زیستی غشایی در تصفیه فاضلاب مصنوعی نشاسته مورد بررسی قرارگرفت و عملکرد آن ها با یکدیگر مقایسه گردید بدین منظور یک راکتور زیستی غشایی و یک سیستم لجن فعال متعارف که شامل حوض هوادهی و حوض ته نشینی بوده است طراحی و ساخته شد خوراک مورد استفاده در این مطالعه مصنوعی نسبت BOD:N:P آن برابر 100:5:1 و نسبت BOD:COD برابر 0/7 بوده است به منظور راه اندازی هر دو سیستم مقدار لجن از تصفیه خانه فاضلاب شهری تهیه و به درون آنها تلقیح گردید و با افزایش تدریجی غلظت خاش در خوراک ورودی به تصفیه فاضلاب نشاسته سازگار گردیدند. کارایی این سیستم ها در زمان های ماند هیدرولیکی 22 ، 18 ، 12 و 6 ساعت که تامین کننده بارهای الی 2/72kg COD/m3.d و 3/33kg COD/m3.d و 5kg COD/m3.d و 10kg COD/m3.d بوده اند بررسی شد. مشاهده شد راکتور زیستی غشایی در هر 4 زمان ماند هیدرولیکی 99% از خاش ورودی را حذف کرده است و درطول مدت ازمایشات دارای پایداری بیشتری به نسبت سیستم لجن فعال متعارف بوده است سیستم لجن فعال متعارف نیز در زمانهای مانند هیدرولیکی 22 و 18 ساعت حدود 97% از خاش ورودی را حذف کرد ولی باکاهش زمان ماندهیدرولیکی بازده حذف خاش در آن کاهش یافت و در پایان زمان ماند هیدرولیکی 6 ساعت به 88% رسید.کلیدواژه ها
راکتور زیستی غشایی، لجن فعال، فاضلاب مصنوعی، نشاسته، غشا صفحه ای، خاشمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.