بازشناسی جایگاه اتومبیل در معماری فضای بازوبسته مجتمع عمومی نمونه موردی فرهنگسرا ارسباران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت شهری، و شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCCAU02_135
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 521
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان،
عضو هیئت علمی گروه مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان
مدرس مدعو گروه مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان
چکیده
پارکینگ ها می توانند در فضای باز یا بسته هر مجتمع عمومی واقع شوند. به طوری که دسترسی به آنها خصوصی و عمومی باشد. فعالیت های جاری در شهرها بسیار متنوع اند، و به همان نسبت نیز بستر آنها از تنوع زیادی برخوردار است. هر فعالیت و رفتار یا مجموعه ای از آنها یا در فضای باز صورت می پذیرد یا در محدود سرپوشیده که اصطلاحاً فضای بسته خوانده می شود. در مجتمع های عمومی به دلیل مراجعات متعدد و مکرر که غالباً با اتومبیل در آنها صورت می گیرد، نیاز به پیش بینی مسیرها و مکان های مشخصی جهت حرکت و توقف وسایط نقلیه در فضاهای باز و بسته آنها، بوضوح بنظر می آید. در این نوشتار سعی شده است که برای دستیابی به آسایش و نظم و هماهنگی میان عملکرد و فعالیت های سواره و پیاده در فرهنگسرا و مجتمع های عمومی، الگوهای توقف پارک اتومبیل و مسیرهای متنوع سیرکولاسیون در سیات فرهنگسرا مورد بررسی قرار گیرد. در این مقاله از شیوه ی تحقیق توصیفی تحلیلی بهره گرفته شده که با استفاده از منابع کتابخانه ای مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اهواز، کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز، کتابخانه مرکزی استان خوزستان، کتابخانه معاونت فرهنگی شهرداری اهواز و سایت های اینترنتی جهاد دانشگاهی، سیویلیکا و نشریه های مرتبط با موضوع انجام شده است.کلیدواژه ها
فضای باز، فضای بسته، مجتمع عمومی، معماری فرهنگسرا، اتومبیلمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.