شناسایی فضایی بافت واجد ارزش تاریخی و رویکرد فرهنگی هنری در باز زنده سازی آن و توزیع متعادل عملکردها (نمونه موردی: همدان)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت شهری، و شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCCAU02_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 589
نویسندگان
گروه شهرسازی، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
دانشجوی دکترای تخصصی شهرسازی، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
چکیده
در دوران قبل از انقلابات صنعتی شهرها و مراکز مسکونی رشدی تدریجی توام با حفظ ارزش های زیست محیطی، اجتماعی، اقتصادی و کالبدی با نیازهای تقریباً ثابت ساکنین داتشند. صنعت و رشد صنعتی به خودی خود مشکلی نداشته و می توانست با تفکر و برنامه ریزی تحت کنترل درآمده و در جهت رفاه بشر و توسعه شهرها و مراکز مسکونی به کار آید. ولی در اثر رشد صنعتی و منافع و سود بیشتری که تولید می کرد سرمایه از بخش کشاورزی به بخش صنعتی ورود و طبقه سرمایه دار شکل گرفت. سرمایه داران در جهت تأمین حداکثری منافع خود اقدام کرده و تأمین نیروی کار ارزان و بزار فروش توأم با عدم توجه به مسائل زیست محیطی و غیره همه جا از جمله شهرها را مورد تاخت و تاز قرار داد، نگاه آن ها به محل سکنی و زندگی مردم به عنوان کالا، حرکتی در جهت تخریب بافت های تاریخی شهرها بود و هست. اطلاعات این پژوهش از منابع: کتابخانه ای، مشاهدات میدانی و پرسنشامه ای می باشد. که این اطلاعات (که بخشی از آن کیفی می باشد ) تبدیل به کمی گردیده است. با روش علمی و منطقی مهار و در جهت منافع و معیشت ساکنان در بافت قدیمی کانالیزه و نشان دهد که سرمایه گذاری در مورد مسائل فرهنگی نیز می تواند سودآور باشد.کلیدواژه ها
محور تاریخی فرهنگی، بافت فرسوده، بهسازی و احیا، قطعه واجد ارزش، مدل سازی به کمک کامپیوترمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.