بررسی معماری میکروسرویس در پاسخ به چالش های DevOps
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
- کد COI اختصاصی: ICTBC02_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1546
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه پیام نور تهران شمال
چکیده
سامانه هاي برخط از یک سو نیاز ضروري به عملکرد مداوم و بدون قطعی دارند و از طرف دیگر به روز رسانی هاي مکرر و افزودن ویژگی ها و یا رفع نقایص به صورت روزانه دارند DevOps با نزدیک کردن توسعه نرم افزار و عملیات فناوري اطلاعات سعی در نیل به این دو هدف دارد. متاسفانه معماري هاي سنتی نرم افزار در عمل چابکی لازم براي هماهنگ شدن با این نیاز را ندارند چرا که جنبه هاي مختلف و پیچیده و گاها بسیار در هم تنیده اي در پیاده سازي و تیم توسعه را مدیریت می کنند و نوعا بدلیل عدم پیاده سازي مبتنی بر آزمون، هر تغییر ممکن است بخشی از سیستم را دستخوش خطا نماید. در این تحقیق با بررسی چالش هاي DevOps براي معماري نرم افزار و تیم توسعه و پشتیبانی، معماري میکرو سرویس را به عنوان پاسخی به این مسائل بررسی می کنیم و ضمن بر شمردن مزایاي حاصل از به کارگیري آن در کنار DevOps، برخی چالش هاي پیش روي این معماري را بررسی می کنیم و راه کارهایی براي بهبود استفاده از معماري میکروسرویس در DevOps ارائه خواهیم کرد.کلیدواژه ها
و DevOps، میکروسرویس، تحویل مستمر، فرآیند چابکمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.