طراحی سناریوی تست نرم افزارهای مبتنی بر وب با بکارگیری روش ترکیبی پوشش کد تابع همینگ

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CMECE02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عباسی

دکتری سیستم های کامپیوتری،دانشگاه آزاد اسلامی اهرم

محبوبه شکاری

دکتری زبان شناسی همگانی،دانشگاه پیام نوراهرم

مریم سلیمی مفرد

کارشناسی ارشد تاریخ ،گرایش مطالعات خلیج فارس،دانشگاه ملی خلیج فارس بوشهر

چکیده

نرم افزارها امروزه به جزئی جدانشدنی در حوزه ی مهندسی، پزشکی، اقتصاد و غیره تبدیل شده اند. طبیعتا با توجه به گستره ی وسیع کاربرد آنها، عملکرد صحیح و قابل اطمینان آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. در این ارتباط صاحبان و طراحان نرم افزارها از سناریوهای تست به منظور شناسایی خطاهای نرم افزاری و مرتفع کردن آنها استفاده می کنند. در این ارتباط روش های مختلفی برای تست نرم افزار ارائه شده است. روش های رگرسیونی یکی از متداول ترین و کارآمدترین روش های تست نرم افزار به شمار می آیند. برای آنکه عملکرد روش رگرسیونی در تست نرم افزار و شناسایی خطا در آن افزایش یابد، از روش های ترکیبی استفاده می شود. در این پایاننامه یک روش ترکیبی مبتنی بر پوشش کد فاصله ی همینگ برای افزایش کارآمدی تست رگرسیونی نرم افزار مورد استفاده قرار گرفته است. با استفاده از پوشش کد فضای نرم افزار بر اساس کدهای اسکریپتی مورد آنالیز و اسکن قرارمیگیرد و بر اساس فاصله ی همینگ، میزان انحراف عملکرد نرمافزار از شرایط مطلوب مورد آزمایش قرار می گیرد. روش پیشنهادی مورد آنالیز قرار گرفته و مشخص شده که استفاده از روش ترکیبی پیشنهادی، اثربخشی روش تست رگرسیون را افزایش داده است.

کلیدواژه ها

تست نرم افزار، رگرسیون، انحراف، پوشش کد، فاصله ی همینگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.