مروری بر مدیریت انرژی در Cloud computing

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CMECE02_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 810
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی شهرکی

کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد

ابوالفضل اسلامی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه قم ، قم

چکیده

محاسبات ابری در حال حاضر در سراسر جهان بخشی مهم و اساسی از چهارچوب و معماری فناوری اطلاعات و ارتباطات به حساب می آید. همچنین به عنوان یک مدل ، ویژگی های و امکانات منحصر به فرد شامل مقیاس پذیری، دسترسی گسترده و ارائه پویا از منابع محاسباتی با سرمایه گذاری محدود را برای کاربران خود فراهم می کند. محاسبات ابری، خدمات آنلاین را به صورت گسترده به مشتریان خود ارائه می دهد که مشتریان را قادر می سازد تا وظایف بزرگ و پیچیده را به مراکز داده ابر که از اطمینان بالایی برخوردار است منتقل سازند. دیتاسنترهای ابری، وظایف دریافتی را با فراهم کردن منابع، مانند پردازنده، RAM ، ذخیره و پهنای باند، در اختیار کاربران خود قرار می دهند. با این حال، چنین اهمیت زیادی با حمایت از یک زیرساخت بزرگ فراهم می شود که شامل مراکز داده بزرگ با هزاران سرور و سایر تجهیزات پشتیبانی می باشد. سهم این تجهیزات مورد استفاده در زمینه محاسبات ابری در مصرف برق، بین 1.1% و 1.5% کل مصرف برق که در سراسر جهان تولید می شود می باشد و پیش بینی می شود که حتی در سال های آینده این مقدار افزایش چشمگیری داشته باشد. چنین آمار هشدار دهنده خواستار بازنگری در کارایی انرژی در این زیرساخت ها می باشد. بنابراین، جامعه پژوهشی به دنبال ارائه راه حل های صرفه جویی در انرژی است که باعث کاهش و مدیریت مصرف انرژی در این زیر ساخت ها شود. در نتیجه، محققان راه حل های بسیاری پیشنهاد دادند و اکثر آنها بر پایه مفهوم تحکیم استوار است. ما هم در این مقاله سعی داریم با ارائه راه حل های مختلف در زمینه مدیریت مصرف انرژی در محاسبات ابری به بررسی ابعاد مختلف آن بپردازیم.

کلیدواژه ها

محاسبات ابری ، انرژی ، مدیریت انرژی ، دیتاسنتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.