سال انتشار: 1399
محل انتشار: دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
کد COI مقاله: CMECE02_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 265
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش های تشخیص و عیب یابی اشتباهات تلفظ برای یادگیرندگان زبان دوم
چکیده مقاله:
افراد زیادی در سراسر جهان در حال یادگیری زبان های خارجی می باشند. در طی روند آموزش هر زبان، اشکالات تلفظی برای همه افراد به وجود می آید. امروزه استفاده ازکامپیوتر، در یادگیری زبان های جدید و آموزش تلفظ صحیح به زبان آموزان، فراگیر شده است. فن آوری (CAPT) آموزش تلفظ به کمک کامپیوتر بر روی تشخیص تلفظ اشتباه و عیب یابی (MDD) متمرکز شده اند. در تشخیص تلفظ اشتباه، سیستم تصمیم می گیرد که یک تلفظ درست است یا غلط. درحالی که در تشخیص وعیب یابی تلفظ اشتباه، کامپیوتر خطاهای خاصی را برای تولید یک فیدبک اصلاحی و تسهیل یادگیری، شناسایی می کند. بدین ترتیب، روش های ارائه شده، به دو دسته اصلی تشخیص اشتباهات تلفظ و تشخیص وعیب یابی اشتباهات تلفظ تقسیم می شوند. در این مقاله، پژوهش های انجام شده در خصوص تشخیص تلفظ اشتباه و تشخیص و عیب یابی اشتباهات تلفظ در گفتار یادگیرندگان زبان دوم بر اساس دسته بندی که انجام دادیم بررسی می شوند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CMECE02_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1114182/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، صنمبر،1399،مروری بر روش های تشخیص و عیب یابی اشتباهات تلفظ برای یادگیرندگان زبان دوم،دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر،https://civilica.com/doc/1114182
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رحمانی، صنمبر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، رحمانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.