بازشناسی دستاوردهای کنگره های بین المللی معماری مدرن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری، توسعه و بازآفرینی زیرساخت های شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICDU01_362
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 803
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا پارسافر

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

شکوفه جلالی نیا

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

محمدعلی کاظم زاده رائف

عضو هیئت علمی گروه مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

صبا میردریکوندی

مدرس مدعو گروه مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

چکیده

کنگره های بین المللی معماری مدرن مرسوم به سیام، با گردهم آیی مشهورترین طراحان و نظریه پردازان معماری آن دوره در اروپا، کلاً به جهت جلوگیری از سلطه ی مقامات رسمی و به جهت بهبود وضع کشورها و رفع مشکلات ساختمان ها در مواجهه با مشکلاتی جون افزایش جمعیت، در ده دوره غیر متناوب برگزار شده اند. هدف از این تحقیق، تحلیل دستاوردهای کنگره های برگزار شده در روند رشد معماری مدرن غرب و بررسی چگونگی بوجود آمدن این کنگره ها و بررسی نظرات بنیان گذاران و همچنین چگونگی افول آنها است. این کنگره ها، موجی از تأثیرات را در روند تکاملی رشته های معماری، شهرسازی و مرمت در دوره ی مدرن، همچون پیدایش ضوابط و ا ستانداردهای نوین، توسعه سبک های معماری و شهرسازی مدرن و همچنین برقراری همفکری میان شهرسازان و معماران به دور از هر منفعت شخصی و مالی داشته است. در این مقاله از شیوه ی تحقیقی توصیفی تحلیلی بهره گرفته شده که با استفاده از منابع کتابخانه ای مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اهواز، کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز، کتابخانه مرکزی استان خوزستان، کتابخانه معاونت فرهنگی شهرداری اهواز و سایت های اینترنتی جهاد دانشگاهی، سیویلیکا و نشریه های مرتبط با موضوع انجام شده است.

کلیدواژه ها

کنگره های سیام، معماری مدرن، قرن بیستم، تیم ده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.