تاثیر استفاده از سیستم هوشمند ساختمانی در جهت کاهش آلودگی های زیستی و مصرف انرژی نمونه موردی ساختمان کوثر مشهد
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری، توسعه و بازآفرینی زیرساخت های شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: ICDU01_316
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 601
نویسندگان
دانشجوی دانشکده فنی انقلاب اسلامی رشته کارشناسی ناپیوسته معماری
چکیده
جهان پیرامون ما در تقابل با ورود ماشین و تولیدات صنعتی فراوان و در نتیجه آنها کاهش مقادیر ذخیره منابع انرژي، به دنبالسیستم هاي نوینی بوده تا بتواند علاوه بر پیشبرد فناوري جهت رفاه و آسایش بیشتر انسان به حفظ طبیعت و احیاي مجددمنابع پیشرفت تکنولوژي و صنعتی شدن جوامع، راه کارهایی را جهت کاهش آسیب رسانی صنعت ساخت و ساز بر محیطزیست ارایه نیز بپردازد. استفاده از سیستم هوشمند ساختمانی نیز به عنوان شاخه مهمی از معماري پایدار در قرن حاضر، درمقابله با اثرات سو کرده و بناهایی نوین و همساز با طبیعت را عرضه می کند. نیاز گسترده و روز افزون جامعه به ساختمان ومسکن، ضرورت استفاده از سیستم هاي ساختمانی به منظور کاهش استفاده از منابع و بهره از انرژي هاي پاك و افزایش عمرساختمان را بیش از پیش مطرح ساخته است. حل مشکلاتی نظیر مصرف انرژي بالا، عمر مفید کم و مشکلات زیستمحیطی و آلودگی هاي موجود در سطح شهرهاي امروزي، نیازمند یک عزم همگانی و تحولی اساسی در نوع و نحوه استفادهاز سیستم هاي ساختمان سازي و معماري هوشمند خواهد بود. لازمه دست یافتن به چنین آرمانی، به کار گرفتن دوبارهتکنولوژي در راستاي اجراي سیستم هوشمند ساختمانی می باشد که در اجراي ساختمان هوشمند در بنیان گذاري بنا نسبتبه بناي معمولی افزایش قیمتی در پی دارد که در بازه کوتاه مدت تماما هزینه هاي اولیه جبران می گردد. با توجه به کاهشذخایر انرژي بهره گیري از سیستم هوشمندي که موجب کاهش مصرف انرژي در ساختمان و کاهش آلودگی زیست محیطیشوند از جمله اقدامات ضروري در عرصه ي ساختمان سازي است. در این پژوهش با روش کتابخانه اي و روش تحلیلیتوصیفی به بررسی تاثیر ساختمان هوشمند بر کاهش آلودگی هاي زیست محیطی و مصرف انرژي می پردازیم.کلیدواژه ها
سیستم هوشمند، ساختمان کوثر، کاهش آلودگی محیطی، کاهش مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.