طراحی سیستم تولید آب شیرین با استفاده از تلفات حرارتی یك سیكل برایتون توسط روش C.D.P = Com. Distillation. Powe) MSF)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری، توسعه و بازآفرینی زیرساخت های شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: ICDU01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 409
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی دانشکده فنی و ممندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری (یادگار امام)
استادیار گروه مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاداسلامی واحد شهر ری (یادگار امام)
چکیده
نیاز مبرم به تولید آب شیرین به خصوص در مناطق کم آب همزمان با افزایش جمعیت همواره یکی از مسائل مهم و استراتژیکدر حوزه اقتصلد و صنعت بوده است.اهمیت این موضوع با توجه به بحث آلودگی محیط زیست و کاهش ذخایر انرژی فسیلی دوچندان میشود.به همین دلیل ضرورت استفاده از فن آوری ها و راهکارهای نوین جهت تولید آب شیرین مطرح میشود. تمامفرایندهای نمک زدایی به حداقلی از انرژی نیاز دارند تا بتوانند آب را تصفیه کنند. برای بهینه سازی مصرف انرژی راهکارهایمختلفی وجود دارد که بازیافت حرارت از توربین های گازی یکی از مهمترین آنها می باشد.حرارت تولید شده می تواند مصارفگوناگونی داشته باشد که یکی از آنها تامین بخار مورد نیاز واحدهای شیرین سازی آب است. در این تحقیق با رویکرد بازیافتحداکثری حرارت دود خروجی توربین گاز در سیستم تولید آب شیرین از روش (MSF(Multi-stage flash distillationاستفاده شده است. در نهایت پس از شبیه سازی تجهیزات، سیکل ترکیبی با یک کد شبیه سازی شده است. این پروژه براییک مجتمع 3000 واحدی در شهر بوشهر می باشد که در آن با استفاده از اتلاف حرارتی توربین گاز (خروجی دود) به آبشیرین کن MSF که میزان (GOR(Gain Output Ratio آن حدود 8.5 میباشد. نتایج نشان میدهد در طول 24 ساعت، 1530 مترمکعب آب شیرین تولید خواهد کرد که حدود 75 % از آب شیرین این مجتمع مسکونی می باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.