ارائه مدل بلوغ مدیریت ایمنی (SM3) در سازمان و پروژه های صنعت ساختمان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس محیط زیست، عمران ،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: CECAUD02_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 706
نویسندگان
دانشگاه علم و فرهنگ
دانشگاه علم و فرهنگ
چکیده
با رشد فزاینده میزان پروژه های ساختمانی و زیرساخت در کشورهای در حال توسعه و به علت عدم توجه به مسئله ایمنی، میزان حوادث و سوانح وقوع یافته در پروژه ها به شدت افزایش یافته است. با توجه به تأثیرات منفی این حوادث در ابعاد مختلف اعم از اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی (کسب و کار) ، صنعت ساختمان نیازی مبرم به نگاهی ویژه به مفهوم ایمنی دارد. از آنجا که موفقیت یک پروژه با دستیابی به اهداف آن معنی می یابد، ایمنی به عنوان یکی از اهداف پروژه، باید دارای وضعیت مشابهی نسبت به دیگر اهداف و اولویتهای کسب و کار سازمانهای درگیر صنعت ساختمان باشد. نرخ بالای حوادث در این سازمانها، گواه عملکرد پایین سازمانها و پروژه ها در قبال ایمنی است، اما برای سازمانها فرایند پیوسته و مشخصی که از آن پیروی کنند تا به بلوغ ایمنی برسند، وجود ندارد. در این مقاله دلایل ریشه ای عدم پیاده سازی و عملکرد ضعیف ایمنی در سازمان و پروژه ها، برنامه مدیریت ایمنی و مسائل مربوط به آن، سیستم مدیریت ایمنی، عوامل تأثیرگذار در ایمنی پروژه ها و مدلهای بلوغ ایمنی بیان شده و در نهایت فرایند پیوستهای برای رسیدن به بلوغ ایمنی (مدل بلوغ مدیریت ایمنی) ارایه شده است.کلیدواژه ها
ایمنی، بلوغ ایمنی، بهبود کسب و کار، پروژه، عملکرد ایمنی.مقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.