بررسی روشهای اجرایی در مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پی های سطحی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCEC01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2703
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس مصلحی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد دانشکده مهندسی عمران

چکیده

مقاوم سازی یعنی مجموع عملیاتی که سختی و مقاومت ساختمان را نسبت به وضعیت اولیه آن بهبود بخشند ترمیم، روشی است که به منظور ارتقای عملکرد لرزه ای سیستم آسیب دیده بکار می رودو بهسازی شامل مقاوم سازی ترمیم و دوباره مدل کردن می باشد یکی از اجزای سازه ای که نقش بسیار مهمی در پایداری سازه ها ایفا می کند پی ها می باشند پی ها وظیفه انتقال کلیه بارهای وارد بر سازه اعم ا زثقلی و جانبی به خاک و یکنواخت و محدود کردن نشست در حد مجاز را به عهده دارند. دراینمقاله ابتدا به اندرکنش خاک و سازه و شرایط صلب یا انعطاف پذیری پی های سطحی می پردازیم سپس به معرفی روشهای متداول در مقاوم سازی و بهسازی پی های سطحی و بررسی مشکلات و محدودیتهای اجرایی آن پرداخته می شود و در ادامه دو روش گروت ریزی برای اصلاح خاک زیرپی های سطحی معرفی خواهد شد. دراین مقاله بیشتر به جنبه کاربردی و اجرایی مقاوم سازی و بهسازی اشاره می کند تا جنبه طراحی و محاسباتی آن .

کلیدواژه ها

مقاوم سازی ، بهسازی لرزه ای، عملکرد لرزه ای، پی های سطحی، گروت ریزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.