استفاده مجدد از سیستم های موروثی با تضمین امنیت به روش جعبه سیاه

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: کنفرانس ملی امنیت اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: CICS01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1612
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد سروش

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدرضا رزازی

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

سیستم های نرم افزاری پیشرفته برای افزایش دادن طول عمر سیستم های موروثی که ماموریت و وظیفه بحرانی را به عهده دارند از معماری سرویس گرا و سرویسها وب استفاده می کنند یک نگرش جدید برای بیان فعالیتهای درونی سیستم های موروثی به عنوان سرویس با دیدگاه جعبه سیاه ارائه می شود مساله تغییر واسط کاربر سیستم های موروثی به واسط درخواست / پاسخ معماری سرویس گراست که به وسیله پوششی که بتواند فعالیت های بین سیستم و کاربر را انجام دهد حل می شود عملکرد پوششی در قالب ماشین هایی با حالت متناهی هستند که ازتکنیک مهندسی معکوس جعبه سیاه برای احیای رابطه انسان و کامپیوتر استفاده می شود. دراین مقاله روشهای مهاجرت سیستمهای موروثی به سمت معماری سرویس گرا معرفی شده و با هم مقایسه می شوند در انتهابا توجه به در نظر گرفتن معیار امنیت به این نتیجه می رسیم که برای مهاجرت سیستمهای موروثی به سمت معماری سرویس گرا روش جعبه سیاه مناسب تر می باشد.

کلیدواژه ها

سیستم های موروثی، معماری سرویس گرا، دیدگاه جعبه سیاه، عملکرد پوشش، امنیت در مهاجرت، و تکنیک مهندسی معکوس جعبه سیاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.