مطالعه زمانی و بررسی عملکرد (تولید و هزینه) اسکیدر چرخ لاستیکیHSM در جنگلهای چوب و کاغذ مازندران
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین همایش ملی جنگل
- کد COI اختصاصی: FOREST03_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1455
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گیلان
کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی ساری
عضو هیات علمی دانشگاه گیلان
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری.
چکیده
به منظور ارزیابی عملکرد اسکیدر چرخ لاستیکی HSM در سیستم چوبکشی زمینی ، جنگلهای صنایع چوب کاغذایران در شمال ایران انتخاب گردید. در منطقه فوق سیستم چوبکشی زمینی وجهت چوبکشی رو به پایین می باشد . بدین منظور پس از مشخص نمودن اجزاء یک نوبت جوبکشی از کنده تا دپوی کناره جاده که شامل زمان حرکت بدون بار، زمان استقرار و جابجائی، زمان باز کردن کابل وینچ، زمان بستن قلاب چوکر، زمان کشیدن کابل وینچ ، زمان حرکت با بار، زمان باز کردن قلا ب چوکر، زمان جابجائی و مرتب کردن تنه ها در دپو می باشد ؛ تعداد 50 مورد چوبکشی زمان سنجیشد . همچنین علاوه بر اندازه گیری زمان اجزای تشکیل دهنده یک نوبت چوبکشی د ر هنگام کار؛ فاکتورهایی نظیر فاصله چوبکشی؛ حجم بار؛ شیب طولی و تعداد گرده بینه در هر نوبت و مسافت وینچینگ و شیب مسیر وینچینگ اندازه گیری شد . پس از تجزیه و تحلیل داده ها معادله ریاضی پیش بینی زمان چوبکشی بدست آمد که بهترین مدل زمان انجام کار به صورت تابعی از متغیر های مستقل فاصله چوبکشی؛ و حجم بار است. هزینه ساعت ی سیستم 720464 ریال در ساعت برآورد شده است ، بطوریکه میزان تولید ساعتی اسکیدر برای مسافت چوبکشی 525 متر بدون زمان تأخیرها برابر ب 8/7 متر مکعب در ساعت و با احتساب زمان تأخیر ها برابر با 8/150 متر مکعب در ساعت می باشد.کلیدواژه ها
اسکیدر چرخ لاستیکیHSM ،مدل ریاضی _ چوبکشی _ مطالعه زمانیمقالات مرتبط جدید
- تعیین مقدار بهینه مواد آلی اضافه به خاک از نظر موثر بودن در تراکم خاک
- تاثیر کود دامی و تردد تایر تراکتور بر تراکم خاک رسی با اندازه گیری جرم مخصوص
- ارزیابی ظرفیت برد منابع آب در تالابهای شهری با هدف مدیریت بهینه منابع آب
- ارائه مدل مدیریت ریسک برای استخرهای آبگرم معدنی براساس شاخص سلامت ، ایمنی و محیط زیست
- ارزیابی اثر تغییر کاربری اراضی از جنگل به کشاورزی بر برخی ویژگی فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی جنگلی فندوقلو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.