شبیه سازی CFD گندزدایی سیالات غیرنیوتنی در راکتورهای فرابنفش
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی
- کد COI اختصاصی: NCFDACCI03_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1214
نویسندگان
آزمایشگاه تحقیقاتی CFD، دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایر
آزمایشگاه تحقیقاتی CFD، دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایر
چکیده
استفاده از پرتو فرابنفش یک فناوری اقتصادی و ایمن برای گندزدایی می باشد. مطالعه ای برای ارزیابی راکتورهای فرابنفش گندزدایی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی انجام شده است. برای انجام شبیه سازی باید سه دسته از معادلات شامل هیدرودینامیک، تابش و سنتیک با یکدیگر حل شوند. از مدل اغتشاش k-ε Realizable و مدل تابش DO برای محاسبه توزیع شدت تابش استفاده شده است. با به دست آمدن میدان سرعت و شدت تابش و استفاده از معادله سنتیکی چک–واتسن، دیدگاه اولرین برای پیش بینی میزان حذف میکروارگانیسم ها در راکتور بکار برده شده است. سیالات مورد بررسی آب و سیال غیرنیوتنی سس سیب می باشد. برای صحت سنجی نتایج مقادیر حاصل از شبیه سازی آب با داده های آزمایشگاهی مقایسه شده و تطابق این داده ها به دست آمده است. نتایج نشان می دهد که میزان حذف برای سس سیب کمتر از آب می باشد، چون سس سیب سیالی با ضریب جذب بالاست، بنابراین پروفایل تابش برای آن کمتر و درنتیجه تاثیر اشعه فرابنفش بر روی آن کمتر می باشد. پس کسر جرمی خروجی برای آن بیشتر از آب بوده و درنتیجه میزان حذف آن کمتر شده است. نتایج نشان می-دهد که با افزایش دبی جرمی میزان حذف میکروارگانیسم ها کاهش می یابد زیرا با افزایش دبی جرمی زمان تماس پرتو فرابنفش با سیال کمتر شده و درنتیجه اثر آن در گندزدایی کاهش می یابد.کلیدواژه ها
پرتو فرابنفش؛ گندزدایی ؛ شبیه سازی CFD؛ سیال غیرنیوتنی؛ حذف میکروارگانیسم هامقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.