شبیه سازی CFD جریان سیال مگنتورئولوژیک بین دو استوانه هم مرکز چرخان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی
- کد COI اختصاصی: NCFDACCI03_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1973
نویسندگان
آزمایشگاه تحقیقاتی دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)،دانشکده مهندسی شیمی،
آزمایشگاه تحقیقاتی CFD ، دانشکده ی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایرا
چکیده
سیالات مگنتورئولوژیک، سیالاتی هستند که در حضور میدان مغناطیسی، خصوصیات رئولوژیکی آنها از جمله ویسکوزیته و تنش تسلیم، به سرعت و در کمتر از میلی ثانیه، تغییر می کند. سیالات مگنتورئولوژیک شامل یک سیال عایق پایه می باشند که ذراتی به صورت معلق داخل آن پخش شده اند. در حضور میدان، ذرات به صورت زنجیره هایی آرایش می گیرند که باعث تبدیل سیال از حالت مایع به شبه جامد می شوند. این دسته از سیالات به دلیل پاسخ سریع، بازگشت پذیر بودن و کنترل آسان شرایط محیطی می توانند بطور گسترده در زمینه های مختلف از جمله صنایع خودرو سازی، ضد زلزله کردن ساختمانها، شیرهای صنعتی، روبوتیک، صنایع نظامی و مهندسی پزشکی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله، ساختار سیال مگنتورئولوژیک و خصوصیات آن مورد بحث قرار گرفته شده است. رفتار یک سیال مگنتورئولوژیک در فضای بین دو استوانه هم مرکز که استوانه داخلی با سرعت زاویه ای ثابتی می چرخد شبیه سازی شده است. شبیه سازی با استفاده از نرم افزار COMSOL نسخه 5/3 که بر اساس روش المان محدود عمل می کند، انجام شده است. نتایج نشان می دهد که در مقایسه با سیال نیوتنی، کاهش سرعت چرخش استوانه داخلی و افزایش میدان الکتریکی باعث افزایش ویسکوزیته و تنش تسلیم و کاهش پروفایل سرعت می شود که در شعاعهای بالاتر، این اثر قویتر خواهد بود.کلیدواژه ها
سیالات مگنتورئولوژیک، شبیه سازی CFD، دو استوانه هم مرکز، میدان مغناطیسیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.