ارائه مدلی برای عامل کاوی همکاری وب کاوی و چند عاملی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس داده کاوی ایران
  • کد COI اختصاصی: IDMC04_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1843
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم محمدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امل

روجا احمدی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امل

چکیده

امروزه عاملها برای پیاده سازی سیستمهای هوشمند جهت پاسخگویی به مسائل محیطهای پویا از تکنولوژی های مناسبی برخوردار می باشند همچنین با استفاده از سیستمهای چند عاملی می توان با تقسیم کار بین عاملهای هوشمند خودکار و ارتباط متقابل آنها در جهت دستیابی به اهدافی واحد اقدام نمود. ما در این مقاله ابتدا به توصیفی ازمفاهیم سیستمهایی چند عاملی و وب کاوی می پردازیم. سپس با در نظر گرفتن که ماهیت پویای اطلاعات در شبکه ی وب تغییرات اساسی را در ساختار و ماهیت روشهای کاوش بوجود اورده است با تلفیق قابلیت های سیستمهای چند عاملی و وب کاوی نوعی تکنیک توسعه یافته داده کاوی است که به صورت خودکار اطلاعات را از مستندات وب و سرویسها استخراج و کشف می کند. و نیز می تواند رفتار کاربر را در حین محاوره با وب پیش بینی کند. مدلی را با عنوان عامل کاوی ارائه می کنیم که هزینه و زمان عملیات سیستم را برای کاوش در مجموعه داده های متمرکز کاهش میدهد و توان تشخیص سیستم را متعادل و متوازن می نماید زیرا با کاهش تعداد پردازشها از ایجاد اضافه بار در سیستم جلوگیری می کند و شرایطی را برای بهبود کارایی سیستمهای بازیابی کننده اطلاعات موجود در سطح وب فراهم می اورد.

کلیدواژه ها

سیستم های چند عاملی، عامل کاوی، وب کاوی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.