موانع و محدودیت های پروژه های اشتغالزا در تعاونیهای زنان روستائی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: MIEAC01_695
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1503
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشکده کشاورزی و منابع طب
چکیده
نیروی انسانی در هر جامعه ای اولین اهرم به حرکت در آوردن موتور توسعه است . از آنجا که زنان بزرگترین گروه محرومان در جهان هستند تلاش برنامه ریزان و کارشناسان در گام نخست باید معطوف به جبران محدودیتها و محرومیتها و سوق دادن زنان روستائی به سوی تساوی اجتماعی و اقتصادی باشد. این امر جز با توانمندسازی آنان از طریق کارآفرینی میسر نیست. امروزه ایجاد و تقویت پروژه های اشتغالزا در تعاونی های زنان راهکاری جهت توانمندسازی این قشر بشمار می آید. اما مشکلات و موانع متعددی در اجرای پروژه های اشتغالزا توسط زنان وجود دارد. ازجمله این موانع می توان به موانع رفتاری، موانع ایفای نقش، موانع اجتماعی وفرهنگی، موانع تحصیلی، موانع شغلی، موانع زیربنایی و موانع قانونی اشاره کرد. بنابراین تحقیق حاضر با هدف شناسائی و بررسی موانع و مشکلات کلیدی در اجرای پروژه های اشتغالزا در تعاونیهای زنان روستائی می پردازد. این مقاله بر پایه اطلاعات و مفاهیم حاصل از جستجوی کتابخانه ای و اینترنتی نگاشته شده است. برای رسیدن به هدف مورد نظر در ابتدای امر مبحثی از کارآفرینی و پروژه های اشتغالزا صورت گرفته است و در ادامه به موانع و مشکلات موجود در پروژه های اشتغالزایی پرداخته شده و در انتها برای رفع موانع موجود در تعاونیهای زنان روستائی برنامه ها و راهکارهای خاصی مطرح گردیده است.کلیدواژه ها
کارآفرینی، پروژه های اشتغالزا، تعاون، تعاونی های زنان روستاییمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.