بررسی افزایش ظرفیت راکتورهای بیهوازی واحد تصفیه پساب شرکت پتروشیمی شهید تندگویان
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: نخستین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی
- کد COI اختصاصی: PASAB01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1507
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
شرکت ملی صنایع پتروشیمی- شرکت پتروشیمی شهید تندگویان
شرکت ملی صنایع پتروشیمی- شرکت پتروشیمی شهید تندگویان
شرکت ملی صنایع پتروشیمی- شرکت پتروشیمی شهید تندگویان
چکیده
فرایندهای تصفیه بی هوازی از حدود 2000 سال قبل به کار گرفته شد، اما به دلیل پایین بودن راندمان و سرعت کم صرفاً در هضم لجن غلیظ مورد استفاده قرار گرفت و گاز متان متصاعد شده از آن به اتمسفر رها می گردید. در دهه هفتاد میلادی تحقیقات در این زمینه افزایش یافت، به طوری که آنها را قابل رقابت با فرایندهای هوازی نمود و باعث شد امروزه سیستم های بی هوازی به عنوان یک روش ارزان قیمت در کشورهای در حال توسعه جهت تصفیه اغلب فاضلاب های صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. هضم بی هوازی فرایندی است طبیعی که در آن میکرو ارگانیسم های مختلف برای تبدیل ترکیبات آلی به بیوگاز با یکدیگر کار می کنند.در این مقاله اثر افزایش ظرفیت رآکتورهای بیهوازی واحد تصفیه پساب شرکت پتروشیمی شهید تندگویان بر بازدهی عملکرد آن ، با بررسی میزان اکسیژن مورد نیاز شیمیایی 1 ورودی به واحدهای فرآیندی شرکت(واحد تولید پلی اتیلن ترفتالات 2 و اسید ترفتالیک خالص 3) و میزان دبی و سرعت رو به بالای موجود در این رآکتورها تعیین شده که نتایج حاصله نشان از کاهش بار آلودگی ورودی به بخش تصفیه هوازی و افزایش اکسیژن محلول درون حوضچه هوادهی اول ودوم، تثبیت شرایط کنترلی واحد تصفیه خانه، عدم سرریز و کنار گذر نمودن 4 نمودن حوضچه های یکنواختی ومسیرهای ارسال پساب به واحد تصفیه خانه و جلب رضایت محیط زیست سازمان منطقه ویژه از وضعیت خروجی تصفیه خانه، می باشد.کلیدواژه ها
تصفیه بی هوازی- شرکت پتروشیمی شهید تندگویان- پساب- بیوگازمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.