کاربرد پلی انیلین درحسگرهای امونیاک

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دومین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: CMRCE02_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی نصیری نژآد

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی ارومیه دانشکده مهندسی شیمی

الهام رادور

دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه

چکیده

خواص شیمیایی و فیزیکی پلیمرها خود دارای ویژگیهایی متعددی هستند که این ویژگی دلیل اصلی در استفاده دایمی پلیمرها در دستگاههای اندازه گیری الکترونیکی شده است در 5 سال اخیر پلیمرها بعنوان اندامهای حسی در حسگرهای مصنوعی از اهمیت زیادی برخوردار شده اند هم اکنون با جایگزینی پلیمرها توسط مواد کلاسیک در حسگرها گزینش پذیری بالا و اندازه گیری های دقیق حاصل شده که دراین زمینه از نانوتکنولوژی و خواص اصلی یا فرعی پلیمرها استفاده شده است پلی انیلین PAni، پلی پیررول PPy، و پلی 3،4 اتیلن دی اکسی تیوفن PEDOT به عنوان لایه های فعال در حسگرهای گازی ساخته شده از پلیمرهای رسانا مورد بررسی قرارداده شده اند درمحیط اطراف ما گازها و الایندهای بسیاری وجود دارد که منبع تولید هرکدام از این گازها و الاینده های صنایع، منازل، و اتومبیل ها می باشند که نتیجه آن برای محیط زیست تولید، باران اسیدی، اثرات گلخانه ای، تخریب لایه ازن و ... می باشد.

کلیدواژه ها

پلیمر رسانا، حسگرهای گازی، گاز امونیک، پلی انیلین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.