مطالعه توان تولید آنزیم ACC- د آمیناز توسط برخی از سویه های ریزوبیومی بومی کشور
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: SESDC_164
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1527
نویسندگان
دانشجوی فوق لیسانس
عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
باکتریهای ریزوبیومی بعنوان ریزوباکتریهای محرک رشد گیاه (PGPR)دارای مکانیزم های متعددی هستند که به طریق مستقیم و یا غیر مستقیم در حفظ سلامت و افزایش رشد گیاه نقش دارند. اخیرًا گزارش شده است که این باکتریها علاوه بر توان تولید مولفه های محرک رشد گیاه همچون تولید سیدروفور ، هیدروژن سیانید ، انحلال فسفاتهای نامحلول و... می توانند بطور غیر مستقیم رشد گیاه را از طریق تولید آنزیمACC - د آمیناز و کاهش اثرات سوء اتیلن تنشی افزایش دهند. باکتریهای مولد این آنزیم می توانند از ماده ACC بعنوان یک منبع نیتروژنی استفاده نمایند. از آنجا کهACCپیش ماده تولید اتیلن در گیاهان عالی است ، بنابر این باکتریهای ریزوبیومی با هیدرولیز کردن مادهACC و تبدیل آن به آمونیم و ماده α - کتوبوتیرات می توانند سطح اتیلن تنشی در گیاهان را تعدیل نمایند( ۲ و ۳و ۴).کلیدواژه ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.