مطالعه اثر متقابل مشکلات حین حفاری سازندها بر انتخاب بهینه مسیر و رشته حفاری جهتدار در میدان پارس جنوبی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در صنایع نفت و گاز
  • کد COI اختصاصی: IAUOOIL01_122
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالرحمن علی محمدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

چکیده

سازندهای بسیار نرم سطحی ، هرزروی زیاد و آب گوگرد داردر سازند جهرم ، تنگی دیواره چاه در سازند کژدمی ، گیر لوله ها درسازند فهلیان ، سرعت نفوذ کم در سازند هیث و افزایش ناخواسته وزن گل در سازند دشتک باعث چالش برانگیز بودن عملیات حفاری انحرافی میدان پارس جنوبی می شود . فلسفه طراحی رشته برای حفاری جهتدار مستلزم رعایت فاکت ورهای متعددی می باشد. اول اینکه نوع و مقدار بارها می بایست تعیین شود ، سپس اجزاء رشته حفاری بر اساس بارهای مشخص شده در حفره های 171/2 , 1/4 , 12,1/28 باید طراحی شوند سپس با آنالیز گام به گام از بالا به پایین با ارائه نمودارها و نتایج عددی حاصله اثبات گردی د که رشتهحفاری و مسیر طراحی شده در حفره 121/4 یکی از طراحی هایی می باشد که محدوده ایمن کار را انجام داده و برای رشته حفاری و لوله جداری ایجاد خطر نمی نماید.

کلیدواژه ها

حفاری جهت دار ، پارس جنوبی ،لوله جداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.