بررسی عملکرد و کاربردهای پیلهای سوختی و ساخت یک نمونه ازمایشگاهی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در صنایع نفت و گاز
  • کد COI اختصاصی: IAUOOIL01_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1065
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ارزو قادی

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی امل

مهدی شریفیان

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی امل

رابعه مهراور

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی امل

بهروز راعی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

چکیده

دراین مقاله سعی شده است تا اخرین تحولات در پیلهای سوختی وانواع مختلف آنها که کاربرد بیشتری در صنایع دارند ارائه گردد بطور کلی پیلهای سوختی براساس نوع الکترولیت به کاررفته به پنج دسته تقسیم می شوند که همه انها از ساختار مشابهی تبعیت می کنند و براساس جداسازی الکترون از پروتون توسط یک غشا و استفاده از الکترون جداشده کار می کنند اما مواد بکاربرده شده در آنها متفاوت می باشند پیلهای سوختی دارای مزایایی چون بازدهی بالا تنظیم سیسم برحسب نیاز سازگار با قوانین زیست محیطی انعطاف پذیری نسبت به سوخت و عدم نیاز به تعمیر می باشند و پیش بینی میشود که این پیلها در اینده از مهمترین وسایل تامین انرژی پاک جهان شوند. همچنین نویسندگان این مقاله موفق به ساخت پیل سوختی هیدروژنی PEM شده اند که حاصل ان یک استک 10 سل پیل سوختی با توان اسمی 20 وات می باشد.

کلیدواژه ها

پیلهای سوختی ، الکترولیت ، الکترود ، توده ، غشا، PEM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.