اهمیت استقرار سیستم نگهداری و تعمیرات بهره ور در کشورهای درحال توسعه عوامل موفقیت و محدودیت

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس نگهداری و تعمیرات یکپارچه
  • کد COI اختصاصی: IMSC01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1911
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه هرسج

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع

ایرج نیکوکار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران

چکیده

امروزه رقابت جهانی به طور فزاینده ای در حال پیشرفت می باشد که بطور قطع فرصتهایی برای رشد و توسعه بازار صنایع کشورهای در حال توسعه نیز ایجاد می نماید شرکتها برای رضایت مندی مشتریان خود به دنبال طراحی محصولات و خدمات قابل اعتمادتری هستند بنابراین شرکت های تولید کننده باید بر کاهش و حذف هزینه های غیرضروری که از مواد اولیه تا ضایعات زمان را در بر می گیرد تمرکز بیشتری داشته باشند از سوی دیگر کشورهای در حال توسعه نمی توانند از مساله جهانی شدن و تاثیرات آن گریزان باشند صنایع کشورهای در حال توسعه شاهد رقابتهایی از قبیل کاهش هزینه ها ، افزایش کیفیت و محصولات متنوع با عملکردهای عالی بوده اند همچنین کشورهای در حال توسعه باید اهمیت بهبود عملکرد نگهداری و تعمیرات را در سازمان هایشان درک نمایند نگهداری و تعمیرات بهره ور TPM یکی از رویکردهای کلیدی است که در بسیاری از سازمان های موفق اجرا شده است و توانایی حذف بسیاری از مشکلات را داشته است که شرایط را برای بهره وری بالای سازمانی فراهم می نماید در راستای اجرای TPM تمام کارکنان موظف می شوند که با روشهای موثر برای رسیدن به کارایی بهره وری، کیفیت و حتی ظرفیت بالای تولیدات و خدمات اشنا شوند. این مقاله تاثیر اجرای TPM را در عملکرد صنایع کشورهای در حال توسعه بیان می کند.

کلیدواژه ها

نگهداری و تعمیرات بهره ور TPM، کشورهای درحال توسعه ، محدودیتهای اجرای TPM، عوامل موفقیت اجرای TPM، عملکرد صنایع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.