سال انتشار: 1385
محل انتشار:
دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS10_367
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,222
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین ضرایب استوکیومتری واکنش استخراج زیرکونیم و هافنیم در محیط اسید نیتریکی به وسیله استخراج کننده سیانکس 301 در کروسین
چکیده مقاله:
سیانکس 301 به عنوان یکی از استخراج کننده های متداول برای استخراج فلزات گوناگون به روش استخراج حلالی به کار می رود دراین تحقیق برای اولین بار در ایران از این نوع استخراج کننده برای استخراج زیرکونیم و هافنیم در محیطهای اسید نیتریکی استفاده شده است با استفاده از نتایج تجربی مکانیسم استخراج زیرکونیم و هافنیم در محدوده غلظت 1 تا 10 مولار اسید نیتریک و همچنین در محدوده -1 10 تا -5 10 مولار توسط استخراج کننده سیانکس 301 با غلظت 0.1 مولارتعیین شده است براساس نتایج حاصل مکانیسم استخراج زیرکونیم و هافنیم تحت شرایط فوق از مکانیسم مختلط سولواتاسیون و تعویض کاتیونی پیروی می کند با تحلیل و بررسی نتایج، ضرایب استوکیومتری واکنش استخراج برای زیرکونیم و هافنیم در غلظتهای مختلف اسید تعیین گردید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS10_367 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/104844/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میثمی، امیرحسین و صابریان، کمال و رشچی، فرشته،1385،تعیین ضرایب استوکیومتری واکنش استخراج زیرکونیم و هافنیم در محیط اسید نیتریکی به وسیله استخراج کننده سیانکس 301 در کروسین،دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/104844
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، میثمی، امیرحسین؛ کمال صابریان و فرشته رشچی)
برای بار دوم به بعد: (1385، میثمی؛ صابریان و رشچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -میثمی امیرحسین، صابریان کمال، رشچی فرشته، مقایسه استخراج کننده دی ...
- _ Deorkar N.V., Khopkar S.M., "Solvent extraction of Th, U, ...
- -Koravin S.S.. Dedich K., Lebedeva E.N., Reznik A.M., "Extraction of ...
- -Das N.R.. Nandi B., Bhattacharyya S.N.. "Sequential Separation of Hf, ...
- - El-ammouri E., Distin P.A., "Hafnium Extraction from Acidic Chloride ...
- - Da Silva A.. El-ammouri E.. Distin P.A.. _ Hafinium/Z ...
- - Reddy R.B.. Kumar R.J., Raja P.K. Reddy A.V., "Solvent ...
- - Bronzan P., Meider- Gorican H.. "Solvent Extraction of Zirconium ...
- - Bronzan P., Meider H., "Solvent Extraction of Zirconium and ...
- -Khan M. H., Ali A.. "Liquid - liquid extraction of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر پایداری لیبل بر روی ظرف
- تولید شاتون با استفاده از روش آهنگری پودر Powder Forging
- تهیه پودر اهن با درجه خلوص بالاتر از آهن سوخته بجا مانده در کارخانه ذوب آهن اصفهان با گاز تبدیل در دمای پایین
- بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
- بررسی دانه خوردگی بین دانه ای در فولادهای حساس شده 304 و 316 در محیط سولفوکوپریک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.