بررسی رفتار چرخه‌ای اتصالات صلب تقویت شده با ورق و دستورالعمل مقاوم‌سازی این اتصالات

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: R-1048191
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 260
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

علی مزروعی

چکیده

در یک مطالعه حاضر، رفتار چرخه ای از اتصالات مقاوم در برابر موجود و دستورالعمل های تکمیلی این اتصالات مورد بررسی قرار گرفته است. اتصالات لحظه جوش اغلب در فرآیند لحظه ای ایران استفاده می شود. با توجه به علاقه زیاد به این سیستم های ساختاری، اطلاعات ضروری طراحی اتصال، طراحی جوش و روش های جوشکاری صحیح جمع آوری شده است. برخی از موارد از جمله؛ جوش فیلتری بارگذاری شده و ورود گرمائی جوش در کد جوش ایران ذکر نشده است، بنابراین از کد جوش آمریکایی اشاره شده است. به منظور انجام آزمایشات مقیاس مطلوب، ابتدا آزمایش های آزمایشی در مقیاس کوچک انجام شده است. نمونه های خلبان به عنوان فلنج تنش پرتو در اتصالات لحظه ای طراحی شده و نتایج به دست آمده از طراحی نمونه های کامل مقیاس بهبود یافته است. در مجموع 47 نمونه کوچک در مقیاس آزمایش شده اند. آزمودنی هایی که در آزمایشی نمونه های کوچک مورد بررسی قرار می گیرند عبارتند از: CJP قدرت سیم جوش ساخته شده با روش های مختلف، رفتار بارگذاری عرض جفت فلزی تک و دو، جوش، جوش و تعمیر، مکانیسم حالت شکست در تقویت اتصالات T stiffener اتصالات و تقویت بند اتصالات، بارگذاری شدت بار بالا بر روی جوش و منطقه HAZ، اثر سختی الکترود. با نتایج خلبان نمونه های کوچک، 9 نمونه کامل مقیاس طراحی شده اند. در این سری تست، اتصالات لحظه ای رایج، اتصالات لحظه ای جوش داده شده، اتصالات تکمیل شده بوسیله تله سفتنر، اتصالات تکمیل شده توسط ورق ریز آزمایش شده اند. هر دو جعبه و ساخته شده است دو ستون I در ساخت نمونه ها استفاده شده است. تمام نمونه های ساخته شده با جوشکاری سازه های مشترک و می توان با مهارت های متوسط ​​ساخته شده است. برای پیش بینی نتایج آزمایش، عنصر محدودی غیر خطی 3D با استفاده از غیر خطی مواد و هندسی استفاده شد. به این ترتیب برنامه عنصر محدود ANSYS مورد استفاده قرار گرفت. تمام نمونه های آزمایش شده نتایج موفقیت آمیز نشان داده شده و مطابق با شرایط لرزه ای AISC واجد شرایط است. توافق خوب بین نتایج آزمایشگاهی و تحلیلی خارج شده است. در نهایت توصیه های ساختاری و طراحی برای اتصال جدید و تکمیل شده به دست آمده و ارائه شده است.

کلیدواژه ها

صلب , اتصالات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.