سال انتشار: 1385
محل انتشار:
دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS10_341
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 807
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رفتار تغییر شکل و خواص مکانیکی الومینیم خالص تجارتی تولید شده به روش اکستروژن درکانالهای هم مقطع زاویه دار ECAE
چکیده مقاله:
اکستروژن درکانالهای هم مقطع زاویه دار یا ECAE یک روش موثر جهت تولید مواد با دانه های بسیار ریز د رحد چند صدنانومتر می باشد دراین تحقیق ابتدا یک قالب ECAE با کانالهای عمود برهم و انحنای بیرونی تیز، طراحی و ساخته شد. الومینیم خالص تجارتی طی هشت مرحله پاس تحت فرایند ECAE قرارگرفت. سپس براساس نتایج حاصل از فرایند ECAE و ازمایش فشار رابطه کارسختی ماده تا کرنش معادل چهار، تعیین و تغییرات فاکتور ثابت اصطکاک درحین ازمایش فشار بررسی گردید نتایج حاصل از ازمایش سختی و فشار نشان دادند که فرایند ECAE باعث افزایش شدید سختی و تنش تسلیم ماده تقریبا تا سه برابر می گردد.
کلیدواژه ها:
تغیر شکل بسیار زیاد ، اکستروژن در کانالهای هم مقطع زاویه دار ، مواد با دانه بندی بسیار ریز چند صدنانومتر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS10_341 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/104818/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریحانیان، محسن و ابراهیمی، رامین و مشکسار، محمدمحسن،1385،رفتار تغییر شکل و خواص مکانیکی الومینیم خالص تجارتی تولید شده به روش اکستروژن درکانالهای هم مقطع زاویه دار ECAE،دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/104818
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ریحانیان، محسن؛ رامین ابراهیمی و محمدمحسن مشکسار)
برای بار دوم به بعد: (1385، ریحانیان؛ ابراهیمی و مشکسار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- C. Suryanarayana, Nano crystalline Materials, *International Materials Reviews", 40, 1995, ...
- M. Furukawa, Z. Horita, M. Nemoto, T.G. Langdon, _ of ...
- R Z Valiev, R K Islamgaliev, I V Alexandrov, "Bulk ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر پایداری لیبل بر روی ظرف
- تولید شاتون با استفاده از روش آهنگری پودر Powder Forging
- تهیه پودر اهن با درجه خلوص بالاتر از آهن سوخته بجا مانده در کارخانه ذوب آهن اصفهان با گاز تبدیل در دمای پایین
- بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
- بررسی دانه خوردگی بین دانه ای در فولادهای حساس شده 304 و 316 در محیط سولفوکوپریک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.