تدوین دانش فنی تعمیرات واحد 8 نیروگاه شهید عباسپور

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سازمان آب و برق خوزستان
  • کد COI اختصاصی: R-1047562
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1012
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

شهاب جوهری پور رامهرمزی

محمد رضایی

تحسین ایلخاص زاده

چکیده

< p dir="RTL"> در فروردین ماه85 به دلیل تماس پدهای یاتاقان تراست با سطح تراست بلوک واحد 8 نیروگاه دوم شهید عباسپور ، سطوح تراست بلوک و یاتاقان تراست این واحد اسیب دیدند. جهت رفع مشکل ، تراست بلوک دمونتاژ شده و به شرکت پارس ژنراتورکه سازنده این تجهیزات می باشد ارسال و ماشینکاری گردید.. بعد از مونتاژ واحد و راه اندازی ان میزان ارتعاشات اندازه گیری شد  بیانگر این بود که واحد نیاز به تنظیمات تکمیلی از نظر الاینمنت و بالانس دارد لذا در حین اندازه گیری ارتعاشات واحد جهت ارایه طریق عملی برای کاهش ارتعاشات واحد بود که تراست بلوک و تراست براکت از ناحیه دیواره داخلی اویل تانک با یکدیگر در گیرگردید .پس از بررسی و جلسات کارشناسی تصمیم به دمونتاژ واحد گرفته شد و دیواره داخلی اویل تانک از تراست براکت بریده و جدا شد.< /p> < p dir="RTL">  قطعات اسیب دیده (تراست بلوک ، تراست براکت و اویل تانک) جهت تعمیر و بازسازی به شرکت پارس ژنراتور ارسال گردیدند. ترکهای موجود بر روی تراست براکت برداشته شد و بعد از جوشکاری ماشینکاری گردیدند . قسمتهای باقیمانده اویل تانک از تراست بلوک برداشته شده و سطوح اسیب دیده تراست بلوک ( از ناحیه داخل ) ماشینکاری شدند. همچنین اویل تانک جدید ساخته شده و بر روی تراست براکت نصب گردید . پس از حمل قطعات به نیروگاه ،عملیات مونتاژ قطعات تا نصب تراست براکت و پدهای یاتاقان تراست ادامه یافت . بعد از اندازه گیری میزان همترازی سطح یاتاقانهای تراست مشاهده گردید که میزان عدم همترازی از حد مجاز بالاتر می باشد. جهت رفع مشکل ، سوپروایزر فویت زیمنس شیم گذاری زیر اسپرینگ پلیتها را پیشنهاد نمود که علیرغم استفاده از این روش نتیجه ای حاصل نگشت .< /p> < p dir="RTL"> شیم گذاری زیر پایه های تراست براکت روش دیگری بودکه توسط دفتر فنی زیمنس و سوپروایزر مورد تایید قرار گرفت. تراست براکت ، تراست بلوک ، پایه های ترمز و ساپورت رینگ لاور گاید بیرینگ جهت اصلاح و ماشینکاری به دو شرکت ماشین سازی اراک و اذراب ارسال گردیدند . لازم به ذکر است که جهت بررسی تنشهای پسماند و تحلیل و بررسی انها از چندین تن از متخصصین دانشگاه امیرکبیر استفاده شد. عملیات تنش زدایی روی تراست براکت انجام شد و بعد از ان عملیات ماشینکاری نهایی روی قطعه تراست براکت انجام گردید  و همچنین عملیات  سنگ زنی تراست بلوک نیز انجام گردید. قطعات بعد از بازرسی فنی و تایید توسط سوپر وایزر های زیمنس به نیروگاه جهت مونتاژ منتقل شد.بعد از نصب و راه اندازی و انجام تنظیمات < span dir="LTR"> runout< /span> و الاینمنت و بالانس ، واحد راه اندازی گردید.< /p>

کلیدواژه ها

دانش فنی، نیروگاه شهید عباسپور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.