موانع تقریب بین مذاهب اسلامی از منظر امام خامنه ای (مد ظله العالی)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی علوم انسانی و مطالعات مدیریت
- کد COI اختصاصی: SPCONF05_330
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1311
نویسندگان
استادیار دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشکده علوم قرآنی میبد،
کارشناس ارشد علوم قرآنی، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
کارشناس ارشد علوم قرآنی و حدیث، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
چکیده
تقریب به معنای نزدیک کردن است و تقریب مذاهب در مفهوم عام تلاش علمای اسلامی برای نزدیک کردن پیروانمذاهب اسلامی با هدف شناخت یکدیگر به منظور دستیابی به اخوت دینی بر اساس اصول و مشترکات اسلامی است و درمفهوم خاص حرکتی است که علمای مذاهب اسلامی آن را پایه گذاری کرده اند، و هدف از آن نزدیک ساختن شیعیان و اهلسنت به یکدیگر و رفع اختلاف وگاه خنثی کردن دشمنی مسلمانان به منظور متحد کردن آنان است. تقریب مذاهب اسلامییکی از مبانی و اصول یگانگی وحدت اسلامی در میان مسلمانان می باشد که برگرفته از آموزه های قرآنی و دینی می باشد ویکی از نیازهای امروزی جامعه اسلامی است چرا که دشمنان اسلام با استفاده از عوامل تفرقه انگیز خود به این راهبرد میاندیشند که تقریب مذاهب اسلامی را دستخوش چالش و گرفتاری نمایند تا به وسیله آن وحدت اسلامی را در میان مسلماناناز بین برده و موجبات اضمحلال و نابودی آنها را مهیا کنند. مساله تقریب مذاهب یکی از مهمترین ایده هایی است کهاندیشمندان و دلسوزان مسلمان از روزگار آغازین اسلام تا به حال بر مبنای تعالیم اسلامی و دیانت توحیدی پیگیر آن بوده ودر مقابله با دشمنان اسلام و مسلمانان آراء و نظریاتی را در ابعاد مختلف ارائه نموده اند. در دهه های اخیر مقام معظم رهبریمنادی ایده تقریب مذاهب بوده است و در آثار و سخنرانیهای خود همواره بر این امر تاکید نموده اند و راهکارها و موانع تقریبرا برشمرده اند. در این نوشتار به بررسی موانع تقریب بین مذاهب اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری پرداخته می شود.کلیدواژه ها
تقریب مذاهب اسلامی، موانع، امام خامنه ای (مدظله العالی)مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.