سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ICISE06_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 696
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل عوامل کلیدی موفقیت سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار با مدل DEMATEL خاکستری: مطالعه موردی در شهرداری زنجان
چکیده مقاله:
فرآیندها، اساسی ترین و موثرترین مولفه های سازمانی به شمار می روند. بر همین اساس برای اینکه سازمان ها از اثربخشی و کارایی مطلوبی برخوردار گشته و زمینه ایجاد جریان ارزش و توسعه و خلق مزیت رقابتی را فراهم سازند ضروری است نسبت به معماری فرآیندها جهت دستیابی به فرآیند های بهبود یافته اقدام گردد. مدیریت فرآیند کسب و کار پیشرفته ترین نوع مدیریت است که به سازمان ها کمک می کند تا کارایی کسب و کارشان را بهبود دهند. از روش های مورد استفاده در کشورهای توسعه یافته برای بهبود کسب و کار، میتوان به سیستم های مدیریت فرآیند کسب وکار اشاره کرد. به منظور برخورداری از مزایای پیاده سازی سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار در سازمان های دولتی ایران باید بر روی عوامل موثر بر موفقیت این سیستم تمرکز و سرمایه گذاری کرد. در این راستا پژوهش حاضر به شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر موفقیت سیستم مدیریت فرآیند کسب وکار در شهرداری زنجان با استفاده از دیمتل خاکستری می پردازد. به منظور تحلیل ارتباط بین عوامل، داده های کمی از طریق طراحی و توزیع پرسشنامه در بین پرسنل شهرداری انجام می پذیرد. در این مرحله با استفاده از داده های بدست آمده از پرسشنامه ، ماتریس ارتباطات مستقیم خاکستری شاخص ها تشکیل می شود و سپس مراحل تکنیک دیمتل خاکستری در خصوص آن طی می شود. یافته های پژوهش حاکی از آن است که بعد تجربه کافی گروه پیاده سازی دارای بالاترین مرکزیت در بین ابعاد دیگر پژوهش می باشد و میتوان از آن به عنوان موثرترین عامل بر موفقیت سیستم مدیریت فرآیند کسب وکار نام برد و از نظر اهمیت نیز شاخص فرهنگ سازمانی پراهمیت ترین شاخص خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICISE06_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1046808/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غضنفری، مهدی و مردی، حمیدرضا و حسن نایبی، عرفان،1399،تحلیل عوامل کلیدی موفقیت سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار با مدل DEMATEL خاکستری: مطالعه موردی در شهرداری زنجان،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها (ICISE ۲۰۲۰)،مشهد،https://civilica.com/doc/1046808
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، غضنفری، مهدی؛ حمیدرضا مردی و عرفان حسن نایبی)
برای بار دوم به بعد: (1399، غضنفری؛ مردی و حسن نایبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی استفاده دو منظوره از انرژی خورشیدی با هدف تولید برق و کاهش تلفات تبخیر در دریاچه سد ها و کانال های روباز
- پژوهشی در مبانی نظری تحول در مفهوم اجرای حاکمیت فناوری اطلاعات
- ارزیابی عملکرد و مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در کسب و کارهای نوین
- بررسی استراتژی های مدیریت دانش و تاثیر آن بر توانمند سازی کارکنان و تقویت توان رقابتی سازمان با رویکردAHP مورد مطالعه: مس سرچشمه
- بررسی تاثیر نوآوری بر عملکرد صادراتی شرکت های کوچک و متوسط (SMEs) موردمطالعه صنایع تبدیلی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.