تاثیر عوامل کلیدی موفقیت برنامه ریزی در عملکرد کسب وکار

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد حسین زاده

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر؛

سیدمهدی سادات نیا

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر؛

قاسم عابدینی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر؛

مهدی کیانوش

کارشناس مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر؛

چکیده

برنامهریزی منابع سازمانی (ERP) از راه یکپارچه سازی فرایندهای کسب وکار برای سازمانها مزایای زیادی از جمله افزایش بهره وری، بهبود مدیریت کیفیت و کاهش هزینه ها را به همراه دارد. با این حال اجرایERP فرایندی هزینه بر و پیچیده است و در نتیجه بسیاری از طرحهای اجرایERP با شکست مواجه می شوند. بنابراین هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر عوامل کلیدی موفقیت برنامهریزی در عملکرد کسب و کار بود. جامعه آماری شامل تمامی شرکت چندملیتی کالاهای مصرفی به تعداد 220 کارمند درگیر در پروژه توزیع شده به عنوان نمونه به روش نمونه در دسترس انتخاب و با استفاده از پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفتند. روش تحقیق به کار گرفته شده در این پژوهش، روش توصیفی از نوع مدلیابی معادلات رگرسیونی ساختاری با استفاده ازنرم افزار Amos ، SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که نتایج پروژه ERP تاثیر مثبتی بر نتایج حاصل از فرآیند کسب و کار دارد. .(p< 0/000) بنابراین شرکتهایی که در آنها عوامل شناسایی شده، به ویژه بسترهای عوامل مدیریتی و انسانی مهیاتر باشد، آمادگی بیشتری برای اجرای موفقERP دارند. با شناسایی موفقیت برنامه ریزی در عملکرد کسب و کار و کنترل آنها، میتوان احتمال موفقیت پروژه ها را بالا برد و تا حدی از رسیدن به نتایج مورد انتظار اطمینان یافت و حمایت مدیر ارشد سازمان را که در اجرای موفقیت آمیز این پروژه ها نقش اساسی دارد، جلب نمود.

کلیدواژه ها

نتایج پروژه، ERP ، محیط سازمانی CSFs و عملکرد کسب و کار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.