سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: EMGBC02_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 117
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی توسعه کانی های رسی در واحد ماسه سنگی کرتاسه بالایی واقع در جنوب غرب قره قیه، شمال تبریز.
چکیده مقاله:
واحد ماسه سنگی کرتاسه بالایی واقع در برش قره قیه، شمال تبریز، توسط مارن و شیل های منسوب به کرتاسه بالایی پوشیده گردیده اند که لیتولوژی غالب این توالی رسوبی، ماسه سنگ و شیل است که دارای میان لایه های اندک مارنی نیز می باشد. رس ها و کانی های رسی، مواد صنعتی مهمی هستند. بدون تردید بیش از صد کاربرد صنعتی برای مواد رسی به ثبت رسیده است. رس ماده خام فراوانی است که دارای تنوع شگفت انگیزی از موارد استفاده و ویژگی هاست که به طور گسترده به ساختار کانی شناختی و ترکیب آن وابسته است. در حال حاضر، تجهیزات آزمایشگاهی پیچیده تری برای شناسایی و کمی کردن کانی های رسی خاص موجود دریک نمونه در دسترس است. به منظور بررسی ساختمان کانی های رسی موجود در نمونه ها از آنالیز پراش اشعه ایکس XRD و مطالعات SEM استفاده شده است که نوع کانی رسی را در مارن های شیلی این توالی را کلریت، کائولینیت، مونتموریلونیت و پالیگورسکیت نشان می دهد
کلیدواژه ها:
پتروگرافي، دياژنز، واحد ماسه سنگي، كرتاسه بالايي، تجزيه پراش اشعه ايكس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1045066/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی حشمت آباد، فاطمه و حسینی برزی، محبوبه و صادقی، عباس،1399،بررسی توسعه کانی های رسی در واحد ماسه سنگی کرتاسه بالایی واقع در جنوب غرب قره قیه، شمال تبریز.،دومین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1045066
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، مرادی حشمت آباد، فاطمه؛ محبوبه حسینی برزی و عباس صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1399، مرادی حشمت آباد؛ حسینی برزی و صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.