ارتباط بین مدیریت استعداد با کارراه ه شغلی کارکنان شعب بانک رفاه شهر تهران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB01_114
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 805
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدباقر شکوری

موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

مهدی باغبان

موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

چکیده

افراد مستعد دوست دارند بخشی از سازمانی باشند که آن را قبول دارند، سازمانی که در همه حال آنان را به هیجان آورد و محیط کاری انعطاف پذیر ایجاد کند. در این حالت است که انتظار می رود کارکنان تمامی تلاش خود را معطوف درگیر شدن در فعالیت های سازمانی نمایند که در این راستا می توان انتظار داشت که مدیریت استعداد کارکنان در بهبود فرایندهای سازمانی تاثیرگذار باشد که اطلاع از نتایج آن در زمینه بهبود روند فعالیتی سازمان یاری رسان خواهد بود.هدف از پزوهش حاضر بررسی رابطه بین مدیریت استعداد با کارراهه مسیر شغلی کارکنان شعب بانک رفاه شهر تهران بوده است که بدین منظور 290 نفر از کارکنان شعب بانک رفاه شهر تهران به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب و به پرسشنامه تحقیق پاسخ گفتند. روایی محتوایی این پرسشنامه به تایید خبرگان این حوزه رسیده و میزان پایایی آن نیز به کمک آزمون آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. در راستای تاییدیا عدم تایید نرمال بودن توزیع داده ها جهت سنجش متغیرها از آزمون کولموگروف اسمیرنوف استفاده گردیده، به منظور تحلیل فرضیه های تحقیق از آزمون ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون استفاده شد و نتایج نشان داد که بین مدیریت استعداد و کارراهه مسیر شغلی کارکنان شعب بانک رفاه شهر تهران رابطه وجود دارد. پشنهاد می شود که بانک رفاه کارکنان را به گونه ای انتخاب کند که در انجام وظایف خود در هر پست شایستگی های لازم و بالایی داشته باشند. همچنین توانمندی های فنی کارکنان را افزایش دهد، به عنوان نمونه با برگزاری کلاس های آموزشی برای کارمندان خود می توان میزان توانمندی های فنی آنان را سنجیده و به آموزش آنها بپردازد. از طریق تشویق کارکنان نیز میتوان فرصتها وامکاناتی که برای باروری تواناییها فراهم آورد.

کلیدواژه ها

کارراهه شغلی، توسعه مسیر شغلی، مدیریت استعداد، کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.