بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه بر کسب دانش با نقش تعدیلگر امنیت فناوری اطلاعات در شهرداری منطقه 12 مشهد

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB01_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ریحانه کرم الدینی

شهرداری مشهد

چکیده

گرایش کارآفرینانه اغلب به عنوان شتاب بخش رشد، مزیت رقابتی و عملکرد برتر بنگاه ها یاد میشود. پدیده گرایش کارآفرینانه به عنوان موتور محرک بنگاه در تکاپوی فعالیت های کارآفرینانه در کانون ادبیات کارآفرینی قرار گرفته است و موضع بیش از سی سال پژوهش در این عرصه بوده است. گرایش کارآفرینانه از جنس ذهنیت است و یک کشش تصمیم گیری در مدیران به سمت کارآفرینی را نشان می دهد. دانش به عنوان منبع حیاتی، غیر قابل تقلید و منحصر به فرد، اهمیت کسب دانش در سازما ن ها را بسیار بالا برده است.هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه بر کسب دانش با نقش تعدیلگر امنیت فناوری اطلاعات می باشد..پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات ، تحقیق توصیفی و از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش ، کارمندان شهرداری منطقه 12 استان خراسان رضوی شهر مشهد که تعداد آنها 120 نفر میباشد برای تعیین تعداد نمونه بر اساس جدول مورگان برای حجم جامعه معلوم استفاده گردید که تعداد نمونه 96 نفر می باشد. . روش نمونه گیری تصادفی ساده است و جهت جمع آوری داده های مورد نیاز از پرسشنامه محقق ساخته با 44 سوال با طیف لیکرت 5 گزینه ای خیلی کم تا خیلی زیاد استفاده گردید. روایی صوری ، با ساتفاده از نظارت اساتید محترم گروه موسسه آمورش عالی تابران در شهر مشهد و روایی سازه پرسشنامه با استفاده از تحلیل عاملی و نیز پایایی متغیرهای پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها شامل تحلیل توصیفی و استنباطی می باشد. در این پژوهش برای ازمودن فرضیه ها از ضریب همبستگی پیرسون و ازمون فیشر با استفاده از نرم افزار spss استفاده شده است.نتایج آزمون فرضیه های تحقیق ضمن تاثیر گرایش کارآفرینانه بر کسب دانش حاکی از این بودند که که به واسطه ی متغیر تعدیلگر امنیت فناوری اطلاعات و متغیر های گرایش کارآفرینانه شامل ریسک پذیری ، نوآور بودن و پیشگام بودن نیز تاثیر مستقیم و مثبتی بر کسب دانش وجود دارد.

کلیدواژه ها

گرایش کارآفرینانه- مدیریت دانش-کارآفرینی – امنیت فناوری اطلاعات- شهرداری مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.