بررسی تاثیر ارتباطات بازاریابی یکپارچه بر روی کارآیی بازاریابی مبتنی بر اینترنت

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 589
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم امیری جامی

دانشجوی دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی،دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند،ایران

مهدی محمودزاده واشان

استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، ایران

حسین حکیم پور

استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، ایران

چکیده

بازاریابی یکی از مهمترین فعالیت هایی است که سازمانها در طول زمان فعالیت خود انجام میدهند. با این حال، در طی زمان، شکوفایی تکنولوژیکی موجب تغییر در نحوه عملکرد سازمانها، بازاریابی محصولات یا خدمات آنها و ارتباط با مشتریانشان گشته است.در حوزه بازاریابی، بدون شک سازمان باید از بهترین روش برای نزدیک شدن به مشتریان خود و ایجاد روابط محکم با آنها آگاهی داشته باشد تا بتواند بقای خود و در عین حال ارزش بازار را افزایش دهد. براین اساس، محققان و دانشمندان بهترین راه را برای رسیدن به حداکثر سطح ارتباط با مشتریان یافتند. ساختار اساسی آن انتخاب، در ارتباطات است. با شکوفایی تکنولوژیکی که در بسیاری از جنبه های ارتباطات زندگی اتفاق افتاد، بیش از یک راه واحد وجود دارد. این عمل را میتوان از طریق اینترنت و سایر رسانه های ارتباطی انجام داد. به ایده ایجاد ارتباطات میتوان از طریق ایجاد یک هماهنگی بین کانالهای ارتباطی فناوری به همراه ابزارهای ارتباطی سنتی که منجر به هماهنگی و همگاه سازی در برقراری ارتباط با مشتریان میشود، دست یافت (حسنعلی و آلان1، .(2017 ایده هماهنگی کانالهای ارتباطی تکنولوژی و سنتی امروزه به مفهومی جدید تبدیل شده است. این مفهوم از مدیریت ارتباط با مشتری (2CRM) ناشی میشود که منجر به ایجاد ارتباطات یکپارچه بازاریابی (3IMC) گشته است .(Winter & Sundqvist, 2009) ایده ارتباطات یکپارچه بازاریابی به عنوان رویکردی ظاهر شده است که بر لزوم اتصال و پیوند همه وسایل ارتباطی با یکدیگر به طور هماهنگ تاکید میکند تا عملکرد آنها به بهترین وجه تضمین شود. هنگام استفاده از این مفهوم در بازاریابی اینترنتی، میتوان ایدهای را در ذهن خود ایجاد کرد که نقش IMC در بازاریابی اینترنتی به عنوان راهی برای پیوند و ارتباط کلیه حسابهای سازمان در وبسایت های بازاریابی ظاهر میشود به گونه ای که فردی طرف دیگر را خطاب کند و بازخورد را مستقیمابه طرف مربوطه منتقل سازد.

کلیدواژه ها

بازاریابی،ارتباطات یازاریابی، بازاریابی اینترنتی، ارتباطات یکپارچه بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.