بررسی تاثیر سبکهای تفکر بر یادگیری دانش اموزان دختر متوسطه دوم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ISCPS02_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 489
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منظر روستا

کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی، دانشگاه آزاد سپیدان

وحید مرادخواه

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه شیراز

ابراهیم توکلیان

کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی، دانشگاه آزاد

فاطمه فیاض پور

دانشجوی کارشناسی زبان انگلیسی، دانشگاه الزهرا

محمد فیاض پور

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد بندر عباس

چکیده

هدف این پژوهش، بررسی تاثیر سبکهای تفکر بر یادگیری دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه منطقه دشمن زیاری بوده است. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی- همبستگی بوده است. جامعه آماری، متشکل از تمامی دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه منطقه دشمن زیاری در سال تحصیلی 1395-96 بوده است(58 نفر). با توجه به محدود بودن تعداد افراد جامعه آماری؛ با استفاده از روش نمونه گیری سرشماری کل دانش آموزان به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای انجام تحقیق از دو پرسشنامه -1 پرسشنامه سبکهای یادگیری کلب.، -2 پرسشنامه سبکهای تفکر استرنبرگ و واگنر استفاده شده که با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ میزان پایایی آنها بترتیب 0/78، 0/81 بدست امده و روایی صوری این پرسشنامه ها توسط اساتید این رشته در سطح مطلوب ارزیابی شده است. برای تجزیه و تحلیل آماری داده ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. نتایج نشان دادند که مولفه های سبک تفکر بیرونی و آزاد اندیش با یادگیری دانش آموزان رابطه مثبت و معنادار داشته اند و مولفه سبک تفکر قانونی، درونی و آنارشیست با یادگیری دانش آموزان رابطه منفی و معنادارداشته است ولی سبک های تفکراجرایی قضایی کلی جزئی محافظه کار سلسله مراتبی اولیگارشی وسلطنتی بایادگیری دانش آموزان معنادار نشده است

کلیدواژه ها

سبک های تفکر،متوسطه دوم،سبک یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.