بررسی عملکرد دیوارهای حائل بتنی و مسلح شده با ژئوگرید تحت بارگذاری شبه استاتیکی و دینامیکی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: EBUCONF08_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 838
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهمن رحمتی

کارشناسی ارشد مهندسی عمران ژئوتکنیک

ایمان رئیسی زاده

دکتری مهندسی عمران ژئوتکنیک

مرضیه رضوی

دکتری مهندسی عمران ژئوتکنیک

چکیده

بشر از ابتدای خلقت تاکنون برای ارتقاء کیفیت زندگی خود اقدام به عمران و آبادانی زمین و محیط اطراف خود کرده است. از طرف دیگر ساخت و ساز، عمران و آبادانی از یک سو و تخریب سازه های ساخت بشر به دلیل وقوع سوانح طبیعی نظیر سیل، زلزله، زمین لغزش و.. به چرخه ی دائمی تبدیل گشته و همین امر موتور محرک ابداعات جدیدو عامل پیشرفت علم در زمینه های مختلف مهندسی از جمله مهندسی عمران به ویژه شاخه ی ژئوتکنیک شده است. دیوارهای حائل از جمله سازه هایی می باشند که به عنوان دیواره محافظ کنار جاده ها، تونل ها، پایه های کناری پل ها، مرز سواحل و رودخانه ها مورداستفاده قرار می گیرد. استفاده از دیوار حائل در زمان های بحران به عنوان پناهگاه، انبارهای زیرزمینی، استفاده به عنوان سنگرهای دفاعی ضرورت مطالعه مقاومت این سازه ها ار ایجاب می کند. عملکرد مناسب سازه های دیوار حائل مسلح طی گزارش هایی که از علکرد آنها حین وضوع زلزله های بزرگ در جهان ارائه شده مشخص گردیده است. در نتیجه تحلیل های شبه استاتیکی بزرگ ترین مقادیر تغییر شکل ها در مقایسه با تحلیل های استاتیکی و دینامیکی را به دست می دهند. تحلیل های استاتیکی کوچک ترین مقادیر تغییر شکل ها در مقایسه با تحلیل های دینامیکی و شبه استاتیکی را ایجاد می کنند. تحلیل های دینامیکی مقادیر تغییر شکلی مابین تحلیل های استاتیکی و تحلیل های شبه استاتیکی را تولید می کنند.

کلیدواژه ها

دیوار حائل، ژئوگرید، بارگذاری شبه استاتیکی، بارگذاری دینامیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.