بررسی نقش فناوری اطلاعات در مدیریت تعمیر و نگهداری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF10_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 764
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان رنجبر

دانشجوی کارشناسی ، برق، پدافند هوایی خاتم الانبیاء، تهران ، ایران

سینا احدی

دانشجوی کارشناسی ، برق، پدافند هوایی خاتم الانبیاء، تهران ، ایران

چکیده

عصر حاضر، عصر انفجار دانش است و در جهان اطلاعات محور کنونی، مدیریت دانش و فناوری اطلاعات ، نقش حیاتی در ارتباطات اطلاعاتی جامعه ایفا می کند. مدیریت دانش به عنوان مجموعه ای از فعالیتهای مرتبط با تولید، تدوین و انتقال دانش تعریف می شود و نقش اصلی فناوری اطلاعات در مدیریت دانش تسریع انتقال دانش است. بدون شک منابع انسانی کارآمد و ماهر در بخش فن آوری اطلاعات در افزایش اثربخشی و بهره وری منابع انسانی هرسازمانی نقش مهم و اساسی را ایفا می کند. چرا که منابع انسانی عمده ترین سرمایه و عامل راهبردی هر سازمان به حساب می آید. از طرف دیگر امروزه داشتن منابع انسانی کیفی با توان بهره وری بالا، برخوردار از اطلاعات و روش های جدیدی و به روز و مهارت های فناوری اطلاعات ، جایگاه ملت ها را در سلسله مراتب تقسیمات جهانی مشخص می سازد. زمانی که آموزش منابع انسانی بطور عینی در جهت تعالیبشریت گام بر می دارد. در این عصر سازمانها با دو انتخاب مواجه اند، یا باید همگام و همسو با تحوللت باشند و یا خود پیش گام و تحول آفرین باشند، انتخاب هر کدام از این دو شق الزمه توجه به ویژگی ها، ضرورت ها و چالش ها است که می تواند پیمودن این راه را هموارتر سازد. استفاده از آموزش مجازی در توسعه منابع انسانی که از آن به عنوان فناوری اطلاعات و ارتباطات یاد می برند، ضرورتی اجتناب ناپذیر در سازمانهای قرن حاضر محسوب می شود و برای دستبابی به توسعه همه جانبه در عرصه های مختلف بخصوص در عرصه توسعه و توانمندسازی منابع انسانی است . در این مقاله ابتدا مقدمه ای از موضوع ارائه شده و سپس به تعریف بهره وری و فناوری اطلاعات ، نقش فناوری اطلاعات در عملکرد سازمان ها، ابزار IT قابل حمل پایش از راه دور ، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) و... در نهایت به نتیجه گیری پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، بهره وری ، اطلاعات جغرافیایی ، تعمیر نگهداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.