سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: HWCONF03_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 124
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آسیب شناسی تحصیلی از دیدگاه پدیده شناسی: طبقه بندی و ارزیابی ابعادی
چکیده مقاله:
اختلالات یادگیری و مسایل تحصیلی دو بخش جداگانه در آسیبشناسی تحصیلی محسوب میشوند. مسایل تحصیلی در مرز اضطراب بهنجار و اضطراب نابهنجار قرار دارند. هدف این پژوهش، شناسایی و ارایه یک طبقه بندی جدید از مسایل تحصیلی دانش آموزان به منظور تسهیل مداخله در آنها بود. پژوهش از نوع کیفی و بر اساس طرح تحقیق پدیده شناسی توصیفی انجام شد. جامعه آماری پژوهش شامل دانش آموزان دوره دوم متوسطه مراجعه کننده به موسسه روانشناسی در سال تحصیلی - 98 1397 بود که با روش نمونه گیری هدفمند، نمونهای به تعداد سی پژوهیده انتخاب شدند. تعداد جلسات مصاحبه برای هر پژوهیده در طول سال تحصیلی بیست جلسه سی و پنج دقیقه ای بود. به منظور تحلیل داده ها، از روش کلایزی استفاده گردید و ابتدا نشانه ها و تجربه های زیسته مراجعان فهرست شده و سپس در قالب چند نشانگان متفاوت تفکیک گردیده و نام گذاری شدند. در نهایت، آسیب های تحصیلی شناسایی شده، بر اساس شباهت خانوادگی و سبب شناختی در گروه های مختلف طبقه بندی گردیدند. یافته های پژوهش حاکی از شناسایی نه آسیب تحصیلی بود و در سه طبقه آسیب های تحصیلی شناختی-هویتی یا بن بست های تحصیلی (آرمان گرایی تحصیلی، خودپنداره تحصیلی منفی، بی هویتی تحصیلی)، آسیب های تحصیلی عاطفی- تنشی یا نگرانی های تحصیلی (بی انگیزگی تحصیلی، وسواس تحصیلی، اضطراب امتحان) وآسیب های تحصیلی کنشی- مهارتی یا کاستی های تحصیلی (بی نظمی تحصیلی، فقدان مهارتهای تحصیلی، ناسازگاری تحصیلی) دسته بندی گردیدند. نتیجه پژوهش این بود که ضروری است میان عوامل پاتوژنیک، نشانه ها، تجربه های زیسته، خود آسیب و پیامدهای آسیب تمایز دقیق در نظر گرفته شود و تشخیص بر اساس ارزیابی ابعادی به سبک DSM-V صورت گیرد.
کلیدواژه ها:
آسیب شناسی تحصیلی، مسایل تحصیلی، طبقه بندی، پدیده شناسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1041459/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمرودی، حمیدرضا،1399،آسیب شناسی تحصیلی از دیدگاه پدیده شناسی: طبقه بندی و ارزیابی ابعادی،سومین کنفرانس بین المللی بهداشت،درمان و ارتقای سلامت،،،https://civilica.com/doc/1041459
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رمرودی، حمیدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، رمرودی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آنالیز عناصر شیمیایی در پوسته زمین
- آنالیز تک ذره با دستگاه ICP-MS
- کاربرد نانوزئولیت ها در محیط زیست و دارورسانی
- روتنیم در درمان سرطان
- تأثیر نانو ذرات اکسید منیزیم (MgO) به عنوان یک عنصر کمیاب بر میزان گلوکز سرم در رت های نر دیابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.