سال انتشار: 1398
محل انتشار: چهارمین همایش ملی روان شناسی تربیتی شناختی
کد COI مقاله: CEDP04_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 111
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله نگاهی بر یادگیری تحول گرا در بافتهای گوناگون
چکیده مقاله:
در این پژوهش نگاه مروری به پژوهش های برون مرزی درباره تاثیر محیط و بافتهای گوناگون بر یادگیری تحول گرا انجام شد. مواردی که مورد توجه قرار گرفته شد، چنین است: محیط آنلاین و برنامه های تخصصی آنلاین، محیط کارآفرینی و تجارت، محیط دانشگاه، آموزش عالی و پداگوژی، سازمان های اداری، گردشگری داوطلبانه، تجربیات بین المللی همانند مهاجرت و تحصیل،مواد غذایی ارگانیک، همچنین فراهم آوردن فضای گسترده تر وشرایط لازم برای یادگیری تحول گرا درجهت ایجاد توسعه پایدار آمده است.با توجه به بافتهای گوناگونی که در این پژوهش آمده است شرایطی که منجر به یادگیری تحول گرا می شود از این قرار است: تفکر انتقادی ، ارتباط و گفتگو با دیگران به خصوص با افراد الگو، تعامل و مشارکت با محیط های اجتماعی گوناگون، در حوزه های وسیع تر همانند سازمانها و یا سیستم آموزش عالی تحول گرا و توسعه پایدار در سطح جهانی، یادگیری تحول گرا نیازمند مدیریت و دستور العمل ها و تلاش مشترک و حمایت سیستمی است.
کلیدواژه ها:
یادگیری تحول گرا، بافت اجتماعی، توسعه پایدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1040445/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزاد، سمیه و اخوان تفتی، مهناز،1398،نگاهی بر یادگیری تحول گرا در بافتهای گوناگون،چهارمین همایش ملی روان شناسی تربیتی شناختی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1040445
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، آزاد، سمیه؛ مهناز اخوان تفتی)
برای بار دوم به بعد: (1398، آزاد؛ اخوان تفتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
- اثربخشی آموزش برنامه شادی فوردایس بر احساس تنهایی دختران بی سرپرست تحت حمایت سازمان بهزیستی شهرستان کازرون
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.