مروری بر عملکرد سیستمهای نوری فضای آزاد موازی چند هاپی بر روی کانالهای محو ویبول با استفاده از تابع توان ریاضی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوآورانه در زمینه علوم، مهندسی و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: TETSCONF03_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 526
نویسندگان
کارشناسی ارشد مخابرات سیستم، دانشگاه یزد، ایران
چکیده
عملکرد سیستمهای ارتباطی همیاری نوری فضای آزاد FSO موازی چند هاپی با پروتکل رمزگشایی و ارسال بهوسیله کانالهای محو ویبول و آنهم با استفاده از تابع توان ریاضی ( (EW به صورت سیستماتیک موردبررسی قرارگرفته است. تابع چگالی احتمالی و تابع توزیع تجمعی حداکثر-حداقل متغیر تصادفی EW به وسیله معیار حداقل-حداکثر به عنوان بهترین طرح انتخاب مسیر به دست می آیند. بعد از آن، عبارات تحلیلی میانگین نرخ خطای بیتی ( (ABER و احتمال قطع برق به ترتیب با لینکهای توزیع یکسان و مستقل ( (i.i.d به دست می آیند. بر این اساس، میزان ABER برای یک سیستم FSO توزیع مستقل و غیر یکسان (non-i.i.d) نیز به وسیله قانون تربیع گاوس-لاگر به دست می آید. عملکرد ABER سیستم مورد بررسی تحت شرایط آشفتگی مختلف، اندازه های دیافراگم گیرنده و پارامترهای ساختاری مختلف C) و (R به صورت مفصل در آینده تحلیل خواهند شد. مقایسه بین سیستم های FSO i.i.d و non-i.i.d بر روی کانالهای محو EW نشان میدهد که عملکرد هر دو سیستم را با قطرهای بزرگتر دیافراگم در نظر گرفته شده برای پارامترهای ساختار انتخابی R و C میتوان ارتقا داد. شبیه سازی مونت کارلو نیز برای تایید صحت عبارات تحلیلی ABER ارائه میشود. این کار یک مدل سیستمی کلی را معرفی میکند و از آن برای تحلیل و طراحی سیستمهای ارتباطی FSO میتوان استفاده کرد.کلیدواژه ها
توزیع ویبول با استفاده از تابع توان ریاضی، ارتباط نوری فضای آزاد، رله موازی چند هاپی، تحلیل عملکرد.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.