ارائه روشی مبتنی بر اینترنت اشیا و سیستم عامل های بلادرنگ برای مدیریت سامانه های آبیاری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوآورانه در زمینه علوم، مهندسی و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: TETSCONF03_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، زاهدان، ایران
گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، زاهدان، ایران
چکیده
پروتکلهای کنترل دسترسی رسانه در لایه های پایین شبکه معرفی میشوند و عملکرد اصلی آنها، ایجاد دسترسی به یک رسانه مشترک به منظور اجتناب از تصادم گره های مختلف است. در سامانه های آبیاری اینترنت اشیا با رسانه مشترک، کنترل دستیابی به رسانه به منظور انجام عملیات موفقیت آمیز شبکه ضروری است. علاوه بر این عملکرد اصلی، پروتکل کنترل دسترسی رسانه باید فاکتورهای دیگری را به منظور ارتقا کارایی شبکه و تامین سرویس هایی متناسب با کاربردهای مختلف، در طراحی خود بگنجاند. در سامانه های آبیاری اینترنت اشیا این عوامل عمدتا0 شامل بهره وری انرژی، مقیاس پذیری، تطبیق پذیری، بهره وری کانال، تاخیر، گذردهی و تسهیم عادلانه میباشند. اما بهره وری انرژی دارای ارزش بیشتری است. معرفی یک پروتکل کنترل دسترسی رسانه که بتواند پارامترهای موجود را بهینه کند بسیار سودمند است. تا بحال الگوریتم های کنترل دسترسی متعددی برای اینترنت اشیا معرفی شده اند که هر یک به شکلی سعی در بهینه سازی پارامترهای بیان شده داشته اند. در این پژوهش، یک پروتکل کنترل دسترسی رسانه چند کاناله غیرهمگام معرفی شد که در آن به صورت وفقی و غیرهمگام زمان خواب و بیداری گره ها و همچنین ملاقات گره ها با یکدیگر به منظور تجمیع داده، تنظیم شدند. این پروتکل بدون سربار همگام سازی، استفاده از چند کانال را برای ارسال و دریافت فریمها ممکن میسازد. پیاده سازی پروتکل سامانه آبیاری پیشنهادی در محیط متلب انجام گرفت. نتایج نشان داد؛ استفاده از چند کانال به این شکل، باعث کاهش تصادم شده و ارسالهای همزمان در حوزه تصادم گره ها را امکان پذیر کرد. در نتیجه باعث افزایش کارایی و افزایش نرخ ارسال بسته ها در شبکه شد.کلیدواژه ها
اینترنت اشیا، سامانه های آبیاری، سیستم عامل های بلادرنگ، عملیات زمانبندی غیرهمزمان، حمایت چندکانالهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.