بررسی اثرات زیست محیطی طرح Solar thermal power در خاورمیانه و شمال آفریقا
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ISCAG03_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 419
نویسندگان
دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران
دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران
چکیده
انرژی های تجدیدپذیر حدود هفت دهه است که در برابر سوخت های فسیلی رقابت می کند و پیش بینی می شود که در سال های آینده به علت به اتمام رسیدن این منابع، هزینه های استخراج و استفاده از این منابع بسیار افزایش یابد از این رو انرژی های تجدیدپذیر موثرتین گزینه برای تامین نیازهای انرژی در آینده می باشد. اکنون سوخت های فسیلی باعث گرم شدن کره زمین شده اند و انرژی های تجدید پذیر می توانند به رفع این مشکل بپردازد. نیروگا های متمرکز انرژی خورشیدی به علت قابلیت ذخیره انرژی حرارتی خورشید بسیار کارآمدتر از سلول فتوولتائیک برای تولید برق می باشند البته این نیروگاه ها علاوه بر تولید برق می توانند کاربردهای دیگری همچون تهویه مطبوع (گرمایش/خنک کننده)، صنایع لبنی، نمک زدایی و تصفیه آب و عملیات استخراج نفت سنگین از چاه های نفت دارد. در این مقاله ابتدا یک بررسی اجمالی بر روی وضعیت انرژی در خاورمیانه و منابع تجدیدپذیر در این منطقه شده است سپس با استفاده از نرم افزار RETScreen؛ 9 کشور خاورمیانه و شمال آفریقا مورد مطالعه قرار گرفته اند و فقط 6 تا ازین کشورها با بررسی موقعیت اقلیمی و ... به صورت جزئی بررسی شده است.کلیدواژه ها
نیروگاه های متمرکز انرژی خورشیدی، انرژ های تجدید پذیر، امنیت انرژی، انرژی های فسیلیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.