تاثیر استفاده از پودر سوپرجاذب پلیمری در عمل آوری و مقاومت بتن معمولی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ISCIVILI03_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 594
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی شریفی

عضو هیئت علمی دپارتمان مهندسی عمران و معماری دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز-دانشگاه فنی و حرفه ای فارس-ایران

سیدنظام حبیب پور

مدرس دپارتمان مهندسی عمران و معماری دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز-دانشگاه فنی و حرفه ای فارس-ایران

مهدی ساحلی

کارشناس مهندسی عمران اجرایی دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز-دانشگاه فنی و حرفه ای فارس-ایران

چکیده

یکی از مهم ترین مراحل عملیات بتن، عمل آوری بتن است. عمل آوری بتن از جمله عواملی است که اهمیت و توجهبه آن در سطوح مختلف دوام بتن، می تواند منجر به افزایش بازدهی عمر مفید بتن شود. برای بتن های معمولی، یکی ازروش های بسیار موثر عمل آوری مرطوب در مجاورت آب است. علاوه بر این، عمل آوری از طریق منابع آب داخلی نیز میتواند انجام شود. عمل آوری درونی با پودر سوپر جاذب پلیمری یکی از کم هزینه و با سهولت ترین عمل آوری های بتن میباشد.عمل آوری درونی می تواند با روش های دیگر عمل آوری کمکی باشد برای افزایش مقاومت فشاری، دوام وکاهشنفوذپذیری بتن. میزان مصرف پودر سوپرجاذب پلیمری تابع میزان مصرف آب طرح اختلاط بتن می باشد. در ویژگی اصلیعمل آوری پودر عمل آوری درونی توانایی آن در نگهداری آب مورد نیاز بتن، برای است. این عمل آوری بدین صورت میباشد که مقداری از آب بتن را به همراه پودر سوپر جاذب پلیمری به ژل سوپر جاذب پلیمری تبدیل کرده و به بتن اضافهمی کنیم. این ژل های پلیمری، مانند مخازن ذخیره ای کوچک آب هستند که به مرور زمان ژل سوپر جاذب پلیمری آبخود را جهت هیدراتاسیون به سیمان می دهد.با استفاده از پودر سوپر جاذب پلیمری در بتن به عنوان عمل آوری درونی، درسه حالت: 1 - نمونه درون آب 2 - نمونه بیرون آب 3 - نمونه با آب اسپری به مقایسه افرایش مقاومت در سنین 7 و 28 روزهپرداخته شده که با افزایش مقاومت همراه بوده است.

کلیدواژه ها

بتن، عمل آوری درونی، سوپرجاذب پلیمری، مقاومت فشاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.