احداث باغ های باغ شفابخش با رویکرد استفاده از گیاهان دارویی به منظور استفاده در درمان به منظور آروماتراپی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: EICONF06_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1263
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده
امروزه که دنیای ماشینی و صنعتی روز به روز در تمامی عرصه های زندگی بشر رخنه کرده، فشار عصبی معنا و مفهوم پیداکرده است. صدمات ناشی از تنش و بحرانهای ناشی از زندگی اجتماعی مدرن پیامدهای جسمی، روانی و اجتماعی بسیارزیاد با صرف هزینه های گزاف به وجود آورده است و موجب شده تا پژوهشگران به تدوین برنامه هایی برای بازنگری و بازیابیطبیعت بپردازند تا با تلفیق زندگی انسان و محیط طبیعی، سلامت و بهداشت روان در جامعه به کیفیتی امیدبخش نزدیکشود. طبیعت و فضای سبز نقش به سزایی در ارتقای سلامت افراد دارند. ترویج مکان ها و اجتماعات سالم نشانگر یک کانونبهداشت عمومی است و فرصتی برای تماس با طبیعت و ارتقاء بهزیستی ذهنی را فراهم می آورد. باغ های شفابخش یکی ازاین اجتماعاتی است که با کمک حواس پنجگانه انسان به سلامت روان کاربران آن کمک میکند به ویژه زمانی که ازگیاهان دارویی در آن استفاده شود. در این پژوهش که با روش مطالعه کتابخانه ای انجام شده است به بررسی و تبیین نقشگیاهان دارویی در باغ های شفابخش به منظور درمان از طریق آروماتراپی پرداخته شده است. گیاهان دارویی نقش موثریدر درمان از زمان های گذشته تا کنون داشته اند، هر چند که استفاده از این گیاهان نیاز به مطالعه دقیق تر توسطمتخصصان دارد ولی خاصیت بعضی از آنها به اثبات رسیده است. یکی از حواسی که در این باغها به انسان کمک می کند.کلیدواژه ها
باغ شفا بخش، سلامت، گیاهان دارویی، آروماتزاپی، استرسمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.